Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Viaplay bekrefter flere sesonger av Wisting

Krimserien har blitt en av strømmetjenestens mest populære originalproduksjoner. Nå kommer flere sesonger.

Skrevet av / 18.04.23 - 08:31
Viaplay bekrefter flere sesonger av Wisting

En av de mest populære originalserien fra Viaplay er blitt den norske krimserien Wisting, med Sven Nordin i hovedrollen.

Serien baserer seg på kriminalromanene til Jørn Lier Horst, og tar oss med på etteforskningen til sindige William Wisting (Nordin).

Første sesong ble sluppet allerede i 2019, mens sesong 3 hadde premiere i april i fjor. Nå lover Viaplay at det kommer ytterligere to sesonger av den populære krimserien.

 

I andre ledende roller ser vi Carrie-Anne Moss (Matrix), Mads Ousdal, Thea G. Lundberg, Andrea B. Hovig, Mads S. Pettersen, Evelyn R. Osazuva, Lars Berge, Ellen Bendu og Gard B. Eidsvold.

Innspillingen av sesong 4 er allerede i gang, i Larvik, med Henrik Georgsson (Broen) i registolen.

Den fjerde sesongen er en originalskrevet historie basert på karakterene fra Wisting-universet til Jørn Lier Horst. Sesong fem er basert på boken Sak 1569 fra den norsk krimforfatteren.

Les også Citadel-trailer Prime Video lansere nok en påkostet originalserie i april.

I sesong fire av Wisting er vi tilbake i Larvik under en tilsynelatende harmonisk sommerkveld. Det endrer seg raskt, da en norsk-britisk ung gutt sporløst forsvinner fra hotellet sitt. På samme tid blir en hotellansatt med nær relasjon til guttens familie funnet drept.

William Wisting kommer under et enormt internasjonalt press for å oppklare drapet, og finne den unge gutten før det er for sent. Det viser seg å bli komplisert når familien til gutten som er sporløst forsvunnet har hemmeligheter som kompliserer etterforskningen.

Den fjerde sesongen byr også på et internasjonalt stjernenavn i Rupert Evans’ skikkelse, kjent fra Bridgerton.

Sven Nordin, «Wisting» (Foto: Viaplay)

I pressemeldingen uttaler Nordin:

Jeg er veldig klar for å komme i gang igjen, og komme under huden på William Wisting. Vi har noen spennende sesonger foran oss, med alle ingrediensene Wisting skal ha for at seerne blir fornøyde. Plottet er veldig spennende, og byr på mange overraskelser som krim skal ha. Seerne kommer til å bli dratt i ulike retninger og kan jobbe som hobbydetektiver underveis. Samtidig er det lagt inn mange snubletråder, så veldig mange kommer til å ta feil.

Les også Krig er et helvete! Om du ikke visste det fra før, så gnir Gunnar Vikane det inn at krig var, og er, et gudsjammerlig helvete.

Dramasjef i Viaplay Group Norge, Tanya N. Y. Badendyck føler seg trygg på at seerne blir fornøyde med de nye sesongene av Wisting:

Vi er veldig glade for å kunne ta med norske krimelskere tilbake inn i Wisting-universet. Vi er også veldig fornøyd med at serien er en suksess utover landegrensene, som viser at karakterene og handlingene treffer seere over hele Norden, sier Badendyck.

Informasjon om premieredato, og flere detaljer om de nye sesongene, kommer først senere i år.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

1 hendelser på “Viaplay bekrefter flere sesonger av Wisting”

  1. Jon Sætre Skagestad Benkestok

    Det er gledelig at gode krimbøker filmatiseres, og at det er en norsk krim-forfatter gjør det enda bedre. De har funnet gode skuespillere som passer til karakterer i bøkene, så ser frem til at alle bøkene blir filmatisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top