TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Uma Thurman i ny Apple TV+-serie

I februar kan du se actionheltinnen Uma Thurman i den nye serien "Suspicion".

forfatter
Publisert 18.12.21 - 11:01

Apple TV+ har ikke den hyppigste frekvensen med hensyn til lansering av nye serier, men når de først kommer med noe nytt så er det som oftest meget severdig.

Les også Sionistene bomber perserne! Apple har produsert en av de bedre spionseriene på mange år.

Den heftige actionheltinnen Uma Thurman, som ble legendarisk med sin rolle som «The Bride» i de to Kill Bill-filmene til Quentin Tarantino, har vært en relativt sjelden gjest på filmlerretet/TV-skjermen de siste 7-8 årene.

Noah Emmerich og Uma Thurman, «Suspicion» (Foto: Apple TV+)

Nå har Apple TV+ fått henne ut av si hiatus, og gitt skuespillerinnen hovedrollen i den kommende thrillerserien Suspicion.

Les også Ujevnt familiedrama Den høyst fascinerende filmklassikeren har blitt en ujevn og noe langdryg serieopplevelse.

I Suspicion spiller Thurman den fremtredende forretningskvinnen Katherine Newman, som havner ut i et skikkelig uføre. Newman blir kidnappet fra et hotell i New York, med en påfølgende katt-og-mus-lek rundt hvem som gjorde det.

FBIs hovedmistenkte er fire briter som var på hotellet ved tidspunktet for ugjerningen. Klarer de å bevise sin uskyld, og er de virkelig uskyldige?

Suspicion_6 Suspicion_7 Suspicion_5 Suspicion_4 Suspicion_3
<
>
Suspicion (Foto: Apple TV+)

Serien er regissert av Chris Long, og Rob Williams står for manuset; som er basert på den israelske serien False Flag.

Ledende roller bekles av Noah Emmerich (The Americans), Kunal Nayyar, Georgina Campbell, Elyse Gable, Elizabeth Henstridge, Tom Thys Harries og Angel Coulby.

Serien, på åtte episoder, får global premiere på Apple TV+ den 4. februar neste år.

Les også Sovjetunionen var først på Månen! Hva om det var Sovjetunionen som først fikk plassert en mann på Månen?
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Dramaet som engasjerte hele verden! En høydramatisk historie fra virkelighetene – men Howard får aldri hevet temperaturen til kokepunktet.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vei fra Disney+. Se den første fulle traileren her.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene leverer sitt svar på heseblesende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Sveitsisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret avfans, som får del i overskuddet hvis filmen blir en suksess.
Nå kan du strømme Game of Thrones i 4K-kvalitet *OPPDATERT* 4K-versjonene av Game of Thrones sesong 1-8 er nå tilgjengelig på HBO Max.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend