TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Uma Thurman i ny Apple TV+-serie

I februar kan du se actionheltinnen Uma Thurman i den nye serien "Suspicion".

Apple TV+ har ikke den hyppigste frekvensen med hensyn til lansering av nye serier, men når de først kommer med noe nytt så er det som oftest meget severdig.

Den heftige actionheltinnen Uma Thurman, som ble legendarisk med sin rolle som «The Bride» i de to Kill Bill-filmene til Quentin Tarantino, har vært en relativt sjelden gjest på filmlerretet/TV-skjermen de siste 7-8 årene.

Noah Emmerich og Uma Thurman, «Suspicion» (Foto: Apple TV+)

Nå har Apple TV+ fått henne ut av si hiatus, og gitt skuespillerinnen hovedrollen i den kommende thrillerserien Suspicion.

Ujevnt familiedrama Den høyst fascinerende filmklassikeren har blitt en ujevn og noe langdryg serieopplevelse.

I Suspicion spiller Thurman den fremtredende forretningskvinnen Katherine Newman, som havner ut i et skikkelig uføre. Newman blir kidnappet fra et hotell i New York, med en påfølgende katt-og-mus-lek rundt hvem som gjorde det.

FBIs hovedmistenkte er fire briter som var på hotellet ved tidspunktet for ugjerningen. Klarer de å bevise sin uskyld, og er de virkelig uskyldige?

Suspicion_6 Suspicion_7 Suspicion_5 Suspicion_4 Suspicion_3
<
>
Suspicion (Foto: Apple TV+)

Serien er regissert av Chris Long, og Rob Williams står for manuset; som er basert på den israelske serien False Flag.

Ledende roller bekles av Noah Emmerich (The Americans), Kunal Nayyar, Georgina Campbell, Elyse Gable, Elizabeth Henstridge, Tom Thys Harries og Angel Coulby.

Serien, på åtte episoder, får global premiere på Apple TV+ den 4. februar neste år.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Lyd & Bilde