Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Trailer: The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 5

Kun noen uker igjen til vi, for siste gang!, kan nyde den etterlengtede, fantastiske, Mrs. Maisel!

Skrevet av / 23.03.23 - 12:31
Trailer: The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 5

Gled dere! En av tidenes beste humor-serier, og blant Prime Videos flaggskip, The Marvelous Mrs. Maisel er snart tilbake på skjermen. Men, samtidig annonserer Prime at den femte sesongen blir Maisels definitive svanesang.

Serien tar for seg herlige hendelser i hverdagen til den livsbejaende Midge Maisel (Rachel Brosnahan, House of Cards). Midge vokser opp som ung, pliktoppfyllende husmor, i et velstående og konservativt, jødisk, miljø, i New York på 1950-tallet.

Etter et havarert ekteskap, og noen drinker for meget, så åpenbarer seg hennes upåklagelige komiske talent – og Midge begynner (til sine foreldres store fortvilelse) å livnære seg som standup-komiker! Ikke et veldig vanlig kvinneyrke for 70 år siden.

The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 5 (Foto: Prime Video)

Rachel Brosnahan er et funn som den fyrrige, villstyrige og smittsomt sprudlende Midge Maisel.

Serien byr på frekk og original humor, skråblikk på 1950-tallets kjønnsrollemønster, fascinerende karakterer, herlige kostymer og en tilnærmet perfekt tidskoloritt og musikkspor.

Legg til at manuset er befriende politisk ukorrekt, og man får en vinnerserie! Sesong 5 får premiere på Prime Video den 14. april.

 

Fjerdesesongen var faktisk den svakeste i serien, så nå har vi store forhåpninger til at frekke fru Maisel går ut med et smell.

Les også Rappkjeftede Maisel returnerer! I sin fjerde sesong begynner en av våre favorittserier å vise trøtthetstegn.

I sesong 5 har vi kommet frem til 1960-tallet. Midge nå er nærmere enn noen gang den suksessen hun så lenge har drømt om, helt til hun oppdager at det fortsatt er en lang vei å gå…

The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel
<
>
The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 5 (Foto: Prime Video)

Prime Video lover oss en underholdende og følelsesladet finalesesongen – med en pangavslutning, der vi blant annet får gjensyn med kjente fjes som Milo Ventimiglia (Gilmore Girls) og Kelly Bishop.

På premieredagen vil de tre første episodene slippes, deretter kommen én ny episode ukentlig. Sesongfinalen (eps. 9) kommer den 26. mai.

The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 5_1 (12) The Marvelous Mrs. Maisel
<
>
The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 5 (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid for mer fransk romantikk

No more Netflix... !

Ny trailer fra kostymedramaverdenen

Nå er traileren her!

Komilegenden vender tilbake til røttene!

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

Scroll to Top