Trailer: The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 4
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Trailer: The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 4

Kun noen uker igjen til vi nok en gang kan nyde den etterlengtede, fantastiske, Mrs. Maisel!

forfatter
Publisert 01.12.21 - 13:45

Gled dere! En av tidenes beste (!) TV-serier, og Prime Videos flaggskip, The Marvelous Mrs. Maisel er snart tilbake på skjermen.

Serien tar for seg herlige hendelser i hverdagen til den livsbejaende Midge Maisel (Rachel Brosnahan, House of Cards).

Midge vokser opp som ung, pliktoppfyllende husmor, i et velstående og konservativt, jødisk, miljø, i New York på 1950-tallet.

Etter et havarert ekteskap, og noen drinker for meget, så åpenbarer seg hennes upåklagelige komiske talent – og Midge begynner (til sine foreldres store fortvilelse) å livnære seg som standup-komiker! Ikke et veldig vanlig kvinneyrke for 70 år siden.

The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 4 (Foto: Prime Video)

Rachel Brosnahan er et funn som den fyrrige, villstyrige og smittsomt sprudlende Midge Maisel.

Serien byr på frekk og original humor, skråblikk på 1950-tallets kjønnsrollemønster, fascinerende karakterer, herlige kostymer og en tilnærmet perfekt tidskoloritt og musikkspor.

Legg til at manuset er befriende politisk ukorrekt, og man får en vinnerserie!

https://youtu.be/_Db_f3tTlFM

 

 

Tredjesesongen kulminerte med at Midge mistet jobben for en større turné, etter å ha vært litt i overkant «løsmunnet» om privatlivet til sangeren, med divanykker, Shy Baldwin.

I sesong 4 har vi kommet frem til 1960-tallet. Midge er nå ute etter total kreativ frihet, og vil kjøre sine standup-show solo. Hennes egenrådighet skaper nye problemer, både med hensyn til familien, kollegaer og venner.

https://youtu.be/tLhLRwvDA2c

 

Traileren for den kommende sesongen fokuserer på samtalen mellom Midge, og hennes manager Susie (Alex Borstein), rundt hvordan de kan stable karrieren hennes tilbake på bena. Duoens hårete mål, og slagord, blir: «Let’s change the business!».

I fjerdesesongen får vi gjesteopptredener med blant annet Kelly Bishop, Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), John Waters og Jason Alexander (Seinfeld).

Etter et lengre koronaopphold, får sesong 4 endelig premiere den 18. februar. Sett av datoen!

Prime Video vil slippe 2 nye episoder ukentlig, over fire uker.

The Marvelous Mrs. Maisel, sesong 4 (Foto: Prime Video)
Les også Mest for blodfansen! Prime Videos nye storsatsing innenfor den populære fantasygenren faller for sine egne grep.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dragens tidsalder HBO Max satser stort på at prequel-serien til Game of Thrones skal løfte strømmetjenesten til gamle høyder. Det tror vi den vil!
En kvinnelig Hulk kan da umulig være bra? Det finnes mange dyr i Arken – og åpenbart enda flere i Marvel-universet. She-Hulk er faktisk et friskt pust innenfor genren.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend