Trailer: The Handmaid’s Tale, sesong 4

Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
Annonse
Annonse
forfatter

Svært mange serieproduksjoner ble satt på pause da koronapandemien traff verden som en tsunami på vårparten i fjor.

Innen man fant tilfredsstillende metoder for å ivareta smittevernhensyn var det i praksis full stopp i de fleste film- og serieinnspillinger – så også med den etterlengtede fjerdesesongen av A Handmaid’s Tale.

Elisabeth Moss, “The Handmaid’s Tale” (Foto: HBO)

Serien, baserte på Margarets Atwoods dystre fremtidsvisjon av USA (Gilead) der erkekonservativ kristne menn på verst tenkelig vis undertrykker kvinner – og de som undertrykkes mest er de (få gjenværende) fruktbare kvinnene. Kvinner som benyttes som serievoldtatte «fødemaskiner» for regimets fascistiske elite.

Les også
The Handmaid’s Tale, sesong 2 Andresesongen om det amerikanske samfunn, i nær fremtid, som styres med jernhånd av religiøse fanatikere, fortsetter like sterkt.

Over 3 sesonger har vi sett en standhaftig June/”Offred” (Elisabeth Moss), sakte men sikkert, forsøke å slå tilbake, og gjenvinne sin verdighet.

The Handmaid’s Tale (Foto: HBO)

Før koronaepidemien var det planlagt at sesong 4 skulle lanseres høsten 2020. Det har nå snart gått to år siden sesong 3 ble sluppet.

Annonse

Den 29. april lanseres sesong 4 på HBO Nordic, men allerede nå kan du kose deg med den første teaseren:

 

Det er den Disney-eide strømmetjenesten Hulu, som står bak serien. Til tross for at Disney nå har sin egen strømmetjeneste (også her i Norden), Disney+, har ikke den pågående distribusjonsavtalen, vedrørende Handmaid, med HBO Nordic utløpt ennå; slik at sesong 4 vil bli vist på HBO Nordic.

HBO Nordic har bekreftet at de vil vise fjerdesesongen, men har ennå ikke endelig bekreftet premieredatoen. 28. april slippes første episode av sesong 4 på Hulu i USA.

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Serieversjonen av den svenske filmsuksessen leverer mer av det samme, i et heseblesende, men etter hvert repeterende, tempo.
At 40 % av spanske menn går på horehus var en sjokkerende nyhet for oss – men jammen makter ikke Álex Pina å lage heidundrende underholdning ut av tragedien.
April byr på mye snadder fra strømmetjenestene, nå kan du også strømme innhold fra nykommeren Paramount+.
En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design