Nyhet

Trailer: The Handmaid’s Tale, sesong 4

Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
forfatter

Svært mange serieproduksjoner ble satt på pause da koronapandemien traff verden som en tsunami på vårparten i fjor.

Innen man fant tilfredsstillende metoder for å ivareta smittevernhensyn var det i praksis full stopp i de fleste film- og serieinnspillinger – så også med den etterlengtede fjerdesesongen av A Handmaid’s Tale.

Elisabeth Moss, «The Handmaid’s Tale» (Foto: HBO)

Serien, baserte på Margarets Atwoods dystre fremtidsvisjon av USA (Gilead) der erkekonservativ kristne menn på verst tenkelig vis undertrykker kvinner – og de som undertrykkes mest er de (få gjenværende) fruktbare kvinnene. Kvinner som benyttes som serievoldtatte «fødemaskiner» for regimets fascistiske elite.

The Handmaid’s Tale, sesong 2 Andresesongen om det amerikanske samfunn, i nær fremtid, som styres med jernhånd av religiøse fanatikere, fortsetter like sterkt.

Over 3 sesonger har vi sett en standhaftig June/»Offred» (Elisabeth Moss), sakte men sikkert, forsøke å slå tilbake, og gjenvinne sin verdighet.

The Handmaid’s Tale (Foto: HBO)

Før koronaepidemien var det planlagt at sesong 4 skulle lanseres høsten 2020. Det har nå snart gått to år siden sesong 3 ble sluppet.

Den 29. april lanseres sesong 4 på HBO Nordic, men allerede nå kan du kose deg med den første teaseren:

 

Det er den Disney-eide strømmetjenesten Hulu, som står bak serien. Til tross for at Disney nå har sin egen strømmetjeneste (også her i Norden), Disney+, har ikke den pågående distribusjonsavtalen, vedrørende Handmaid, med HBO Nordic utløpt ennå; slik at sesong 4 vil bli vist på HBO Nordic.

HBO Nordic har bekreftet at de vil vise fjerdesesongen, men har ennå ikke endelig bekreftet premieredatoen. 28. april slippes første episode av sesong 4 på Hulu i USA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.