TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Trailer: The Handmaid’s Tale, sesong 4

Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.

forfatter
Publisert 28.02.21 - 15:15

Svært mange serieproduksjoner ble satt på pause da koronapandemien traff verden som en tsunami på vårparten i fjor.

Innen man fant tilfredsstillende metoder for å ivareta smittevernhensyn var det i praksis full stopp i de fleste film- og serieinnspillinger – så også med den etterlengtede fjerdesesongen av A Handmaid’s Tale.

Elisabeth Moss, «The Handmaid’s Tale» (Foto: HBO)

Serien, baserte på Margarets Atwoods dystre fremtidsvisjon av USA (Gilead) der erkekonservativ kristne menn på verst tenkelig vis undertrykker kvinner – og de som undertrykkes mest er de (få gjenværende) fruktbare kvinnene. Kvinner som benyttes som serievoldtatte «fødemaskiner» for regimets fascistiske elite.

Les også The Handmaid’s Tale, sesong 2 Andresesongen om det amerikanske samfunn, i nær fremtid, som styres med jernhånd av religiøse fanatikere, fortsetter like sterkt.

Over 3 sesonger har vi sett en standhaftig June/»Offred» (Elisabeth Moss), sakte men sikkert, forsøke å slå tilbake, og gjenvinne sin verdighet.

The Handmaid’s Tale (Foto: HBO)

Før koronaepidemien var det planlagt at sesong 4 skulle lanseres høsten 2020. Det har nå snart gått to år siden sesong 3 ble sluppet.

Den 29. april lanseres sesong 4 på HBO Nordic, men allerede nå kan du kose deg med den første teaseren:

https://youtu.be/pmcWPOH4Yqw

 

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Det er den Disney-eide strømmetjenesten Hulu, som står bak serien. Til tross for at Disney nå har sin egen strømmetjeneste (også her i Norden), Disney+, har ikke den pågående distribusjonsavtalen, vedrørende Handmaid, med HBO Nordic utløpt ennå; slik at sesong 4 vil bli vist på HBO Nordic.

HBO Nordic har bekreftet at de vil vise fjerdesesongen, men har ennå ikke endelig bekreftet premieredatoen. 28. april slippes første episode av sesong 4 på Hulu i USA.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Følg Lyd & Bilde