Nyhet

«Thoros» fra GoT kommer til Beforeigners 2

HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
forfatter

HBO Nordics første norske serie, den eksperimentelle konseptkomedien Fremvandrerne (Beforeigners), hadde premiere i august i fjor.

I serien, satt til nåtidens Oslo, møter vi det nygifte paret Lars (Nicolai Cleve Broch) og Marie Haaland (Agnes Kittelsen). Lars er politietterforsker, og det nyforelskede paret har nettopp kjøpt seg leilighet i hjertet av nye Oslo sentrum. Samme kveld begynner mennesker fra en annen tid (!) å «poppe» opp av Oslofjorden. Noe de også gjør rundt om i hele verden.

De tidsreisende «fremvandrerne» er fra fortiden, i en herlig miks av 1800-tallet, vikingtid og siste istid. Fra en annen kultur, og en helt annen tid har de utfordringer med å tilpasse seg dagens skandinaviske velferdsstat, med nåtidens normer og regler.

Nå nærmer det seg sesong 2, og i den forbindelse har HBO annonsert store, internasjonale, navn på rollelisten.

Paul Kaye som «Thoros» i Game of Thrones (Foto: HBO)

Det bekreftes at Paul Kaye («Thoros» i Game of Thrones), Ann Akin (I May Destroy You), Jade Anouka (His Dark Materials), Billy Postlethwaite (1917 og Chernobyl) og Phillip Rosch (The Alienist) har fått roller i oppfølgersesongen.

Innspillingen av sesong 2 er allerede godt i gang, og både Nicolai Cleve Broch og Krista Kosonen vender tilbake i hovedrollene.

Beforeigners, sesong 2_4 Beforeigners, sesong 2_3 Beforeigners, sesong 2_5
<
>
Beforeigners, sesong 2 (Foto: HBO Max)

I sesong 2 av Beforeigners bringes Oslos første multi-temporale polititeam igjen sammen av en ny uvanlig sak. En 1800-talls kvinne blir funnet brutalt myrdet, og snart forstår Lars (Cleve Broch) og Alfhildr (Kosonen) at de jakter på svaret til en gåte med forgreininger i andre land og århundrer.

Vi gleder oss stort over å kunne ønske disse strålende skuespillerne velkommen til Beforeigners sesong 2. Vi vil ikke røpe for mye av handlingen, men vi tror den britiske koblingen denne sesongen vil vekke publikums nysgjerrighet.

– Antony Root, Head of Original Production, WarnerMedia EMEA

Serien er skapt av Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad (Lilyhammer), og regien står Jens Lien for. Beforeigners sesong 1 hadde premiere via alle HBOs kanaler i 2019, samt via HBO Max og partner-plattformer i USA og Latin-Amerika i 2020. I tillegg har serien blitt solgt til Frankrike, Belgia, Nederland, Sveits, Italia, Tyskland og Australia.

Krista Kosonen. Beforeigners (Foto: HBO)

Enn så lenge har ikke HBO offentliggjort en premieredato for andresesongen.

Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.