Nyhet

«Thoros» fra GoT kommer til Beforeigners 2

HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.

Skrevet av / 27.12.20 - 00:01
«Thoros» fra GoT kommer til Beforeigners 2

HBO Nordics første norske serie, den eksperimentelle konseptkomedien Fremvandrerne (Beforeigners), hadde premiere i august i fjor.

I serien, satt til nåtidens Oslo, møter vi det nygifte paret Lars (Nicolai Cleve Broch) og Marie Haaland (Agnes Kittelsen). Lars er politietterforsker, og det nyforelskede paret har nettopp kjøpt seg leilighet i hjertet av nye Oslo sentrum. Samme kveld begynner mennesker fra en annen tid (!) å «poppe» opp av Oslofjorden. Noe de også gjør rundt om i hele verden.

De tidsreisende «fremvandrerne» er fra fortiden, i en herlig miks av 1800-tallet, vikingtid og siste istid. Fra en annen kultur, og en helt annen tid har de utfordringer med å tilpasse seg dagens skandinaviske velferdsstat, med nåtidens normer og regler.

Les også Sjå opp for innvandrarane! Første norske HBO-serie er et svært originalt konsept, en sci-fi-komedie som delvis innfrir.

Nå nærmer det seg sesong 2, og i den forbindelse har HBO annonsert store, internasjonale, navn på rollelisten.

Paul Kaye som «Thoros» i Game of Thrones (Foto: HBO)

Det bekreftes at Paul Kaye («Thoros» i Game of Thrones), Ann Akin (I May Destroy You), Jade Anouka (His Dark Materials), Billy Postlethwaite (1917 og Chernobyl) og Phillip Rosch (The Alienist) har fått roller i oppfølgersesongen.

Innspillingen av sesong 2 er allerede godt i gang, og både Nicolai Cleve Broch og Krista Kosonen vender tilbake i hovedrollene.

Beforeigners, sesong 2_4 Beforeigners, sesong 2_3 Beforeigners, sesong 2_5
<
>
Beforeigners, sesong 2 (Foto: HBO Max)

I sesong 2 av Beforeigners bringes Oslos første multi-temporale polititeam igjen sammen av en ny uvanlig sak. En 1800-talls kvinne blir funnet brutalt myrdet, og snart forstår Lars (Cleve Broch) og Alfhildr (Kosonen) at de jakter på svaret til en gåte med forgreininger i andre land og århundrer.

Vi gleder oss stort over å kunne ønske disse strålende skuespillerne velkommen til Beforeigners sesong 2. Vi vil ikke røpe for mye av handlingen, men vi tror den britiske koblingen denne sesongen vil vekke publikums nysgjerrighet.

– Antony Root, Head of Original Production, WarnerMedia EMEA

Serien er skapt av Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad (Lilyhammer), og regien står Jens Lien for. Beforeigners sesong 1 hadde premiere via alle HBOs kanaler i 2019, samt via HBO Max og partner-plattformer i USA og Latin-Amerika i 2020. I tillegg har serien blitt solgt til Frankrike, Belgia, Nederland, Sveits, Italia, Tyskland og Australia.

Krista Kosonen. Beforeigners (Foto: HBO)

Enn så lenge har ikke HBO offentliggjort en premieredato for andresesongen.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Comeback?

Mer norske Troll fra Netflix

Renner returnerer!

Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen.

Denne får du ikke plass til i stua

Siste dans med gjengen

Scroll to Top