TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Star Wars: The Force Unleashed II

Med en forgjenger som lå midt på treet, og med denne typen spills potensiale, burde dette spillet blåse oss langt ut av sofaen... I stedet sitter jeg igjen med "the force is weak in this one".

forfatter
Publisert 19.12.10 - 12:00

Spillhelten fra forrige gang, Starkiller, er ikke død alikevel! Eller han er vel kanskje det, så nå er du i stede klonen av Starkiller laget av Darth Vader himself. Plaget av minner fra fortidens Starkiller kjemper du deg vekk fra ondskapen og fortsetter jakten på å finne Juno, som vi husker fra tidligere.

Grafikken i spillet er virkelig vakker og gir oss akkurat de visuelle inntrykkene et slike omgivelser skal gjøre. Kampsystemet er endret noe fra forrige gang og du har mange muligheter når det kommer til å slåss med lasersverdene, bruke Jedi mind games for å få fiendene til å drepe seg selv eller slenge de vegg i mellom ved hjelp av tankekraft. «Force Fury» er også en underholdende del av systemet der man virkelig bruker kraften i ville kombinasjoner med glødende sverd. Ulike kombinasjoner gir ulike utfall, men med den høye intensiteten og fiender fra alle kanter, kan det fort ende opp i enda villere knappemosing. Bosskampene tar andre vendinger der man plutselig må trykke på gitte reaksjonsknapper som popper opp på skjermen.

Konklusjon
Som selvskreven Star Wars fan, skal det ikke så mye til før jeg er starstruck, men dette spillet gir meg lite. Kampsystemet er utrolig underholdende… de første timene, før du innser at du gjør det samme om og om igjen.

+
Grafikken
Kampsystemet


Ingen flerspillerdel
Tynn historie


Fakta:
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo
Plattform: WII
Sjanger: Party

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend