Search
Generic filters

Star Wars: The Force Unleashed II

Med en forgjenger som lå midt på treet, og med denne typen spills potensiale, burde dette spillet blåse oss langt ut av sofaen... I stedet sitter jeg igjen med "the force is weak in this one".

Spillhelten fra forrige gang, Starkiller, er ikke død alikevel! Eller han er vel kanskje det, så nå er du i stede klonen av Starkiller laget av Darth Vader himself. Plaget av minner fra fortidens Starkiller kjemper du deg vekk fra ondskapen og fortsetter jakten på å finne Juno, som vi husker fra tidligere.

Grafikken i spillet er virkelig vakker og gir oss akkurat de visuelle inntrykkene et slike omgivelser skal gjøre. Kampsystemet er endret noe fra forrige gang og du har mange muligheter når det kommer til å slåss med lasersverdene, bruke Jedi mind games for å få fiendene til å drepe seg selv eller slenge de vegg i mellom ved hjelp av tankekraft. «Force Fury» er også en underholdende del av systemet der man virkelig bruker kraften i ville kombinasjoner med glødende sverd. Ulike kombinasjoner gir ulike utfall, men med den høye intensiteten og fiender fra alle kanter, kan det fort ende opp i enda villere knappemosing. Bosskampene tar andre vendinger der man plutselig må trykke på gitte reaksjonsknapper som popper opp på skjermen.

Konklusjon
Som selvskreven Star Wars fan, skal det ikke så mye til før jeg er starstruck, men dette spillet gir meg lite. Kampsystemet er utrolig underholdende… de første timene, før du innser at du gjør det samme om og om igjen.

+
Grafikken
Kampsystemet


Ingen flerspillerdel
Tynn historie


Fakta:
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo
Plattform: WII
Sjanger: Party

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.