Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Star Wars: The Force Unleashed II

Med en forgjenger som lå midt på treet, og med denne typen spills potensiale, burde dette spillet blåse oss langt ut av sofaen... I stedet sitter jeg igjen med "the force is weak in this one".

Skrevet av / 19.12.10 - 12:00
Star Wars: The Force Unleashed II

Spillhelten fra forrige gang, Starkiller, er ikke død alikevel! Eller han er vel kanskje det, så nå er du i stede klonen av Starkiller laget av Darth Vader himself. Plaget av minner fra fortidens Starkiller kjemper du deg vekk fra ondskapen og fortsetter jakten på å finne Juno, som vi husker fra tidligere.

Grafikken i spillet er virkelig vakker og gir oss akkurat de visuelle inntrykkene et slike omgivelser skal gjøre. Kampsystemet er endret noe fra forrige gang og du har mange muligheter når det kommer til å slåss med lasersverdene, bruke Jedi mind games for å få fiendene til å drepe seg selv eller slenge de vegg i mellom ved hjelp av tankekraft. «Force Fury» er også en underholdende del av systemet der man virkelig bruker kraften i ville kombinasjoner med glødende sverd. Ulike kombinasjoner gir ulike utfall, men med den høye intensiteten og fiender fra alle kanter, kan det fort ende opp i enda villere knappemosing. Bosskampene tar andre vendinger der man plutselig må trykke på gitte reaksjonsknapper som popper opp på skjermen.

Konklusjon
Som selvskreven Star Wars fan, skal det ikke så mye til før jeg er starstruck, men dette spillet gir meg lite. Kampsystemet er utrolig underholdende… de første timene, før du innser at du gjør det samme om og om igjen.

+
Grafikken
Kampsystemet


Ingen flerspillerdel
Tynn historie


Fakta:
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo
Plattform: WII
Sjanger: Party

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top