Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Springsteens «Letter to You»-filmen slippes på Apple TV+

23. oktober kommer det nok en musikalsk dokumentar fra New Jerseys store sønn.

Skrevet av / 08.10.20 - 11:25
Springsteens «Letter to You»-filmen slippes på Apple TV+

Om kun 15 dager (23/10) slippes Bruce Springsteens 25. studioalbum, Letter to You, samme dag er det premiere på en ny dokumentarfilm fra The Boss, på Apple TV+.

Les også NYTT Springsteen-album! Ubekreftede rykter hevder The Boss slipper sitt nye album den 23. oktober

Innspillingen av «Letter to You» foregikk i Springsteen hjemmestudio i Colts Neck, New Jersey i november i fjor. På kun fem dager spilte rockelegende og hans E Street Band inn hele albumet – live. Med i studio hadde de filmregissør Thom Zimny og hans kamerateam, som dokumenterte hele prosessen.

Bruce Springsteen (Foto: Danny Clinch)

Zimny har i årevis samarbeidet tett med Springsteen, og har blant annet regissert Wings for Wheels: The Making of ‘Born to Run’, Hunter of Invisible Game, Emmy-vinnende Springsteen on Broadway og fjorårets Western Stars.

Springsteen signerte en lukrativ kontrakt med Netflix vedrørende Springsteen on Broadway, men denne runden er det altså Apple som har trukket det lengste strået.

Bruce Springsteen og the E Street Band i hans hjemmestudio, november ’19. (Foto. Danny Clinch).

I den halvannen times lange intimfilmen vil vi komme bak kulissene og få et innblikk i Springsteens kreative prosess, samt flere av sangene fra albumet fremført i sin helhet – live i studio.

Filmen er krydret med arkivopptak fra The Boss’ nesten 50-årige karriere sammen med the E Street Band og anekdoter fra Springsteen selv om musikken livet, vennskap og samholdet blant hans «blodsbrødre».

…the film is a tribute to the E Street Band, to rock music itself and to the role it has played in Springsteen’s life.

I «Letter to You»-filmen setter Bruce Springsteen det nye albumet i kontekst med hele hans studiokarriere, hans musikalske liv og plasserer sånn sett filmen som en forlengelse av biografi-trilogien Born to Run, Springsteen on Broadway og Western Stars.

Fans kan på forhånd legge til Letter to You i Apple Music HER og motta en melding når albumet lanseres.

Les også The Boss’ personlige, og utleverende, triumf Nok en gang tar rockeren Bruce Springsteen karrieren inn på et sidespor – og hvilket sidespor!

Springsteen slapp for to uker siden den andre singelen fra det kommende albumet, sangen «Ghosts»:

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top