TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Spotify lader opp til Stranger Things 4 del II

Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.

forfatter
Publisert 30.06.22 - 18:00

I forbindelse med sesongfinalen på Stranger Things som slippes fredag, har Spotify lansert en ny, skreddersydd spilleliste. Den er passende nok titulert Upside Down!

Les også Her finner du musikken fra favorittseriene dine Ny nordisk hub gjør det enklere å finne musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.
Spotify Netflix Hub

Spillelisten tar automatisk frem noen av dine favorittlåter og mikser dem med klassikere fra Stranger Things-episodene. Fra 1.juli legges det også til nye låter fra sesong 4, del 2 til den offisielle Stranger Things-spillelisten. Dette er for tiden den mest populære spillelisten på Spotifys Netflix-hub, med nesten en million følgere.

Official Playlist Cover
Official Playlist Cover

Stranger Things-effekten

Musikk spiller en viktig rolle for heltene i Stranger Things-universet, og flere låter har fått en fornyet kultstatus ettersom de assosieres med handlingen i serien. Deriblant 80-talls hiten Running Up That Hill (A Deal With God) fra Kate Bush, som fikk en formidabel økning i antall avspillinger etter premieren på sesong 4(hele 8700 % globalt).

Del II av sesong 4 vil bestå av følgende episoder, som har premiere fredag 1. juli:

  • 8: «Papa» (1:25 t.)
  • 9: «The Piggyback» (2:20 t.!)

Sjekk ut spillelistene under:

Les også disse sakene:

Trailer - Stranger Things, sesong 4, del II

Se ny Stranger Things-trailer!

Netflix har sluppet teaser for det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.

Stranger Things, sesong 4 – Del I

Er den, ekspanderte, fjerdesesongen noe bra?

Få serier har vist en større utviklingskurve enn Stranger Things – til glede for de fleste, men sikkert også til forargelse for noen.

Samsung The Frame 2022 (QE55LS03B)

Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame

Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!

Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Følg Lyd & Bilde