Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Snart kommer «Kjærlighet & anarki» på Netflix

Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Skrevet av / 18.09.20 - 11:20
Snart kommer «Kjærlighet & anarki» på Netflix

I april i fjor lanserte Netflix sin første originalserie fra Sverige, Quicksand – Störst av allt. I år tar strømmegiganten det store steget fra skoleskyting og trøblete ungdomstid til lettbent romantisk drama, i Love & Anarchy (eller Kjærlighet & anarki som blir den norske tittelen).

Sesong 1 får premiere på Netflix den 4. november.

Kjærighet & anarki (Foto: Netflix)

Aldri undervurder betydningen en utfordring kan ha, og gjør dere klare for kontordramaet i Kjærlighet & Anarki.

Kjærlighet & anarki er skapt av den anerkjente manusforfatteren og regissøren Lisa Langseth, og produsert av FLX, produksjonsselskapet bak Quicksand.

I serien, som består av åtte deler, møter vi Sofie (Ida Engvoll), en karrierekonsulent og mor til to barn. Når Sofie får i oppdrag å modernisere et gammelt forlag, møter hun den unge IT-teknikeren Max (Björn Mosten), og en uventet flørt oppstår. Sofie og Max utfordrer hverandre, i all hemmelighet, til å gjøre ting som setter spørsmålstegn ved samfunnsnormer. Det starter uskyldig nok, men etterhvert som spillet blir mer og mer vågalt, vokser konsekvensene ut av proporsjoner.

_M4_1523.cr2 _M4_2352.cr2 _SR25233.cr2 _M4_1142.cr2 _SR25407.cr2
<
>
Kjærlighet & anarki (Foto: Netflix)

Love & Anarchy er skapt av Lisa Langseth, som har spillefilmer som EuphoriaHotell og Pure på sin spennende CV. Langseth er også manusforfatter sammen med Alex Haridi (Quicksand, Real Humans), og står for regien av alle de åtte episoder. Serien blir produsert av FLX, og teamet bak Quicksand, Fatima Varhos og Frida Asp, sammen med utøvende produsenter Pontus Edgren (Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvantSolsidan) og Martina Håkansson.

Rollelisten inkluderer også Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Bejamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top