TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Se traileren til Viaplays Threesome

Mot slutten av måneden lanserer Viaplay en ny originalserie, myntet på et ungdommelig publikum.

forfatter
Publisert 13.08.21 - 09:01

Vår ledende nordiske strømmetjeneste, Viaplay, fortsetter sitt høye tempo med utgivelser av originalserier.

Mot slutten av måneden lanserer de sin nye ungdomsserie, Threesome.

Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Matilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollene i den romantiske ungdomsserien, som lover å berøre aktuelle temaer som kjærlighet, sex og svik.

Alle åtte episodene i den svenskproduserte serien vil bli utgitt samtidig på Viaplay.

 

Ifølge regissør Lisa Linnertorp har formen på Threesome sprunget ut fra ideen om et moderne og ungt kammerspill, med få karakterer og et enkelt premiss, men med komplekse relasjoner og problemstillinger:

Jeg ønsket å lage en serie som er fysisk og følelsesmessig utfordrende, og hvor konteksten og den emosjonelle reisen til hovedpersonene våre føles aktuell, relevant og fullstendig knyttet til publikum.

Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Det unge paret David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström) havner, etter en fuktig kveld på byen, til sengs med kunststudenten Camille (Alma Jodorowsky)…

I starten virker alt spennende, men når Siri våkner dagen etter, og ser sin sovende kjæreste holde rundt Camille, vokser det en sjalusi frem i henne som viser seg vanskelig å kontrollere.

Fra dette øyeblikket begynner hun å stille spørsmål ved både hennes forhold til David og hennes egne mål i livet.

 

Threesome, sesong 1_5 Threesome, sesong 1_2 Threesome, sesong 1_6
<
>
Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Matilda Källström har tidligere spilt i blant annet Solsidan, men gjør sin første store hovedrolle i Threesome. I pressmeldingen utdyper hun den krevende rollen:

Akkurat som for andre skuespillere som får sin første store rolle, har det vært ekstremt morsomt og veldig nervepirrende. Ideen om å ta rollen som Siri var veldig skummel i begynnelsen, og jeg forsto at det ville bety mye arbeid. Men fra den første dagen på settet merket jeg at det ikke ville bli noen problemer.

Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Lucien Laviscount (Snatch) spiller den profesjonelle danseren John som blir trukket inn i forholdet til Siri og David når det er på det mest sårbare. Han så på innspillingen nærmest som terapi:

Å finne ut hvem John var i verdenen Lisa Linnertorp skapte, var som terapi for meg. Det var veldig befriende å kunne gi ham liv som skuespiller sammen med den utrolig talentfulle Matilda.

Threesome får premiere på Viaplay den 29. august.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Følg Lyd & Bilde