Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se traileren til Viaplays Threesome

Mot slutten av måneden lanserer Viaplay en ny originalserie, myntet på et ungdommelig publikum.

Skrevet av / 13.08.21 - 09:01
Se traileren til Viaplays Threesome

Vår ledende nordiske strømmetjeneste, Viaplay, fortsetter sitt høye tempo med utgivelser av originalserier.

Mot slutten av måneden lanserer de sin nye ungdomsserie, Threesome.

Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Matilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollene i den romantiske ungdomsserien, som lover å berøre aktuelle temaer som kjærlighet, sex og svik.

Alle åtte episodene i den svenskproduserte serien vil bli utgitt samtidig på Viaplay.

 

Ifølge regissør Lisa Linnertorp har formen på Threesome sprunget ut fra ideen om et moderne og ungt kammerspill, med få karakterer og et enkelt premiss, men med komplekse relasjoner og problemstillinger:

Jeg ønsket å lage en serie som er fysisk og følelsesmessig utfordrende, og hvor konteksten og den emosjonelle reisen til hovedpersonene våre føles aktuell, relevant og fullstendig knyttet til publikum.

Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Det unge paret David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström) havner, etter en fuktig kveld på byen, til sengs med kunststudenten Camille (Alma Jodorowsky)…

I starten virker alt spennende, men når Siri våkner dagen etter, og ser sin sovende kjæreste holde rundt Camille, vokser det en sjalusi frem i henne som viser seg vanskelig å kontrollere.

Fra dette øyeblikket begynner hun å stille spørsmål ved både hennes forhold til David og hennes egne mål i livet.

 

Threesome, sesong 1_5 Threesome, sesong 1_2 Threesome, sesong 1_6
<
>
Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Matilda Källström har tidligere spilt i blant annet Solsidan, men gjør sin første store hovedrolle i Threesome. I pressmeldingen utdyper hun den krevende rollen:

Akkurat som for andre skuespillere som får sin første store rolle, har det vært ekstremt morsomt og veldig nervepirrende. Ideen om å ta rollen som Siri var veldig skummel i begynnelsen, og jeg forsto at det ville bety mye arbeid. Men fra den første dagen på settet merket jeg at det ikke ville bli noen problemer.

Threesome, sesong 1 (Foto: Viaplay)

Lucien Laviscount (Snatch) spiller den profesjonelle danseren John som blir trukket inn i forholdet til Siri og David når det er på det mest sårbare. Han så på innspillingen nærmest som terapi:

Å finne ut hvem John var i verdenen Lisa Linnertorp skapte, var som terapi for meg. Det var veldig befriende å kunne gi ham liv som skuespiller sammen med den utrolig talentfulle Matilda.

Threesome får premiere på Viaplay den 29. august.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top