TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Se trailer! The Book of Boba Fett, sesong 1 – Disney+

Disney+ slipper trailer fra sin kommende Star Wars spin-off serie.

forfatter
Publisert 02.11.21 - 12:20

Etter å ha svidd av 36 milliarder kroner for alle rettighetene til Stars Wars-universet, har Disney ikke hvilt på laurbærene de påfølgende ni årene.

Tre offisielle filmer i Star Wars-sagaen har de lansert, samt to spin-off-filmer. Ved lanseringen av Disney+ i USA i november 2019, var den store nyheten en splitter ny originalserie, nettopp med utspring fra Star Wars-universet; The Mandalorian.

Les også Klassisk Star Wars! Med sin første originalserie puster Disney nytt, og samtidig klassisk, liv i Star Wars-sagaen.

I tillegg til The Mandalorian har det også kommet diverse animasjonsserier (blant annet The Bad Batch og Star Wars: Visions).

The Book of Boba Fett, sesong 1 (Foto: Walt Disney)

Disney+ har allerede rukket å slippe sesong 2 av The Mandalorian, den 29. desember kommer nok en spin-off serie, basert på en særegen karakter fra Lucas’ Star Wars-saga: The Book of Boba Fett.

Nå er traileren her!

https://youtu.be/rOJ1cw6mohw

 

The Book of Boba Fett har sitt narrativ sentrert rundt den legendariske dusørjegeren Boba Fett (Temuera Morrison; som også spilte Jango Fett i Episode II), som nå har overtatt Jaba The Hutts kriminelle kartell.

Leiesoldaten Fennec Shand (Ming-Na Wen) ble introdusert i andresesongen av The Mandalorian, og fungerer i serien som Bobas høyre hånd.

The Book of Boba Fett, sesong 1 (Foto: Walt Disney)

Når de returnerer til ørkenen på Tatooine må de navigere i galaksens høyst shady kriminelle underverden.

Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy og Colin Wilson er utøvende produsenter.

Jennifer Beals har også en av hovedrollene i den kommende serien

 

THE BOOK OF BOBA FETT THE BOOK OF BOBA FETT THE BOOK OF BOBA FETT THE BOOK OF BOBA FETT THE BOOK OF BOBA FETT
<
>
The Book of Boba Fett, sesong 1 (Foto: Walt Disney)
Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
The Book of Boba Fett, sesong 1 (Foto: Walt Disney)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Dramaet som engasjerte hele verden! En høydramatisk historie fra virkelighetene – men Howard får aldri hevet temperaturen til kokepunktet.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vei fra Disney+. Se den første fulle traileren her.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene leverer sitt svar på heseblesende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Sveitsisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret avfans, som får del i overskuddet hvis filmen blir en suksess.
Nå kan du strømme Game of Thrones i 4K-kvalitet *OPPDATERT* 4K-versjonene av Game of Thrones sesong 1-8 er nå tilgjengelig på HBO Max.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend