TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Se teaser-traileren til Copenhagen Cowboy

Ny serie regissert av danske Nicolas Winding Refn får verdenspremiere på Filmfestivalen i Venedig d. 9. september og på Netflix senere i år.

forfatter
Publisert 05.09.22 - 16:35

En ny dansk tv-serie kommer snart på Netflix, regissert av selveste Nicholas Winding Refn (Pusher, Bleeder, Bronson, Drive).

Les også Nicolas Winding Refn vender tilbake med Netflix-serie Den nye serie heter Copenhagen Cowboy og er på seks avsnitt.
copenhagencowboy TOP

Serien, som vi først skrev om tilbake i juli, har fått navnet Copenahgen Cowboy og er ifølge Netflix «en spenningsfull, neon-drenched noir-serie på seks episoder om en mystisk, ung, kvinnelig helt ved navn Miu. Etter et helt liv i slaveri og på randen av en ny begynnelse tar hun seg gjennom det fryktinngytende landskapet i Københavs kriminelle underverden. I søken etter rettferdighet og hevn møter hun sin nemesis, Rakel, idet de begir seg ut på en odyssé gjennom det naturlige og overnaturligere. Fortiden transformerer og definerer deres fremtid, når de to kvinnene oppdager at de ikke er alene – de er mange.»

Netflix har nå gitt ut den første teaser-traileren til serien, som du kan se under. Streaminggiganten forteller også at Copenhagen Cowboy har verdenspremiere d. 9. september på Filmfestivalen i Venedig på samme dag, samt på Netflix senere i år.

Medvirkende i Copenhagen Cowboy er bl.a. Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Lola), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), Li Ii Zhang (Mor Hulda) og Dragana Milutinovic (Rosella).

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Følg Lyd & Bilde