Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Vi utfører vedlikehold på våre nettsider fra kl 23:00 22.04.24. Noe nedetid vil forekomme.

Nyhet

Se teaser-traileren til Copenhagen Cowboy

Ny serie regissert av danske Nicolas Winding Refn får verdenspremiere på Filmfestivalen i Venedig d. 9. september og på Netflix senere i år.

Skrevet av / 05.09.22 - 16:35
Se teaser-traileren til Copenhagen Cowboy

En ny dansk tv-serie kommer snart på Netflix, regissert av selveste Nicholas Winding Refn (Pusher, Bleeder, Bronson, Drive).

Les også Nicolas Winding Refn vender tilbake med Netflix-serie Den nye serie heter Copenhagen Cowboy og er på seks avsnitt.

Serien, som vi først skrev om tilbake i juli, har fått navnet Copenahgen Cowboy og er ifølge Netflix «en spenningsfull, neon-drenched noir-serie på seks episoder om en mystisk, ung, kvinnelig helt ved navn Miu. Etter et helt liv i slaveri og på randen av en ny begynnelse tar hun seg gjennom det fryktinngytende landskapet i Københavs kriminelle underverden. I søken etter rettferdighet og hevn møter hun sin nemesis, Rakel, idet de begir seg ut på en odyssé gjennom det naturlige og overnaturligere. Fortiden transformerer og definerer deres fremtid, når de to kvinnene oppdager at de ikke er alene – de er mange.»

Netflix har nå gitt ut den første teaser-traileren til serien, som du kan se under. Streaminggiganten forteller også at Copenhagen Cowboy har verdenspremiere d. 9. september på Filmfestivalen i Venedig på samme dag, samt på Netflix senere i år.

Medvirkende i Copenhagen Cowboy er bl.a. Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Lola), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), Li Ii Zhang (Mor Hulda) og Dragana Milutinovic (Rosella).

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top