Dansk Netflix-serie fra Nicolas Winding Refn
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Dansk Netflix-serie fra Nicolas Winding Refn

Den nye serie heter Copenhagen Cowboy og er på seks avsnitt.

forfatter
Publisert 22.07.22 - 14:00

Copenhagen Cowboys en er spenningsfremkallende, neon-drenched noir-serie om en ung kvinnelig helt, Miu (Angela Bundalovic), som beveger seg gjennom Københavns kriminelle underverden, skriver Netflix i en pressemelding om den nye serien fra Nicholas Winding Refn.

«Med Copenhagen Cowboys vender jeg tilbake til min fortid for å skape en serie, en utvidelse av mine konstant utviklende alter-egoer – nå i form av min unge kvinnelige helt, Miu. Å bringe denne serien til live gjennom samarbeidet med Netflix har på alle måter vært en helt fantastisk opplevelse. Jeg ser ikke bare på Netflix som min partner inn i mange fremtidige eventyr, men også som mine venner. Et nytt uttrykk er født: Netflix Winding Refn,» uttaler den danske regissøren.

Copenhagen Cowboy er spilt inn i Danmark og består av seks avsnitt. Produksjonen er ferdigstilt, og serien får global premiere på Netflix senere i år.

I hovedrollerne er Angela Bundalovic, Lola Corfixen og Zlatko Buric. Ytterligere medvirkende inkluderer blant andre Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Les også Only God Forgives Danske Nicolas Winding Refn lagde en av de beste filmene i 2011 med Drive som hadde en eminent Ryan Gosling i hovedrollen. Med Only God Forgives gjenforenes de to i en stilstudie så vakker og mørk at det går litt på bekostning av det lille som finnes av konvensjonell filmfortelling – men det er stor kunst.

Nicolas Winding Refn er født i København, Danmark, og vokste opp i New York. Han er kjent for Pusher-trilogien (1996-2005), Bleeder (1999), Bronson (2008), Valhalla Rising (2009), Drive (2011), Only God Forgives (2013), The Neon Demon (2016) og serien Too Old to Die Young (2019). Du kan se en trailer for sistnevnte under. Den kan kanskje gi en pekepinn på hva vi kan forvente oss av Copenhagen Cowboys. 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dragens tidsalder HBO Max satser stort på at prequel-serien til Game of Thrones skal løfte strømmetjenesten til gamle høyder. Det tror vi den vil!
En kvinnelig Hulk kan da umulig være bra? Det finnes mange dyr i Arken – og åpenbart enda flere i Marvel-universet. She-Hulk er faktisk et friskt pust innenfor genren.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend