Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Dansk Netflix-serie fra Nicolas Winding Refn

Den nye serie heter Copenhagen Cowboy og er på seks avsnitt.

Skrevet av / 22.07.22 - 14:00
Dansk Netflix-serie fra Nicolas Winding Refn

Copenhagen Cowboys en er spenningsfremkallende, neon-drenched noir-serie om en ung kvinnelig helt, Miu (Angela Bundalovic), som beveger seg gjennom Københavns kriminelle underverden, skriver Netflix i en pressemelding om den nye serien fra Nicholas Winding Refn.

«Med Copenhagen Cowboys vender jeg tilbake til min fortid for å skape en serie, en utvidelse av mine konstant utviklende alter-egoer – nå i form av min unge kvinnelige helt, Miu. Å bringe denne serien til live gjennom samarbeidet med Netflix har på alle måter vært en helt fantastisk opplevelse. Jeg ser ikke bare på Netflix som min partner inn i mange fremtidige eventyr, men også som mine venner. Et nytt uttrykk er født: Netflix Winding Refn,» uttaler den danske regissøren.

Copenhagen Cowboy er spilt inn i Danmark og består av seks avsnitt. Produksjonen er ferdigstilt, og serien får global premiere på Netflix senere i år.

I hovedrollerne er Angela Bundalovic, Lola Corfixen og Zlatko Buric. Ytterligere medvirkende inkluderer blant andre Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Les også Only God Forgives Danske Nicolas Winding Refn lagde en av de beste filmene i 2011 med Drive som hadde en eminent Ryan Gosling i hovedrollen. Med Only God Forgives gjenforenes de to i en stilstudie så vakker og mørk at det går litt på bekostning av det lille som finnes av konvensjonell filmfortelling – men det er stor kunst.

Nicolas Winding Refn er født i København, Danmark, og vokste opp i New York. Han er kjent for Pusher-trilogien (1996-2005), Bleeder (1999), Bronson (2008), Valhalla Rising (2009), Drive (2011), Only God Forgives (2013), The Neon Demon (2016) og serien Too Old to Die Young (2019). Du kan se en trailer for sistnevnte under. Den kan kanskje gi en pekepinn på hva vi kan forvente oss av Copenhagen Cowboys. 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Lyd & Bilde
Scroll to Top