TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Se She-Hulk-trailer fra Marvel

Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).

forfatter
Publisert 11.08.22 - 09:01

I 2003 (snart 20 (!) år siden) fikk Eric Bana (Hulk, regissert av Ang Lee) æren av å ta den grønne mannen med sinneproblemer, Hulken, inn i vår moderne tid. Dessverre ble Bana allerede fem år senere erstattet av Edvard Norton i The Incredible Hulk, som ble startskuddet for «Phase 1» i Marvel-universet.

Men akkurat som den store, sterke mannen Norton fremstilte på lerretet, så hadde også han sine personlige «sinneproblemer» – og fikk følgelig fyken. Lykkeligvis erstattet Marvel ham med karakterskuespilleren Mark Ruffalo.

Les også Emmy-pris til Ruffalo! Mark «Hulken» Ruffalo gjør en formidabel prestasjon som skadeskutt tvillingpar.

Ruffalo har siden The Avengers (2012) spilt den grønne kjempen i hele åtte Marvel-filmer, samt animasjonsserien What if…

Om én uke dukker han også opp i den nye serien She-Hulk: Attorney at Law.

Les også Hele gjengen Et konsept hvor man inkludere hele gjengen, og virkelig slipper alle krefter løs.

 

I den nye serien får vi se fyrrige Tatiana Maslany i hovedrollen som den kvinnelige advokaten Jennifer Walters, som plutselig forvandles til en grønn, illsint, superheltinne.

She Hulk comics
She-Hulk (Foto: Marvel)

Som de fleste Marvel-karakterene er også She-Hulken klekket ut av hodet til avdøde Stan Lee. Hun fikk sin tegneserie-debut i 1980. Bakgrunnshistorien hennes er at Walters er Bruce Banners (Mark Ruffalo) kusine, og som etter en ulykke får behov for blodoverføring – blodgivere er selvsagt Bruce Banner…

Hun blir dog ikke like hardt rammet som Banner, og beholder (stort sett) kontrollen over sin smarte advokat-personlighet, selv når hun forvandles til She-Hulk.

She Hulk Attorney of Law 1 3 She Hulk Attorney of Law 1 12 She Hulk Attorney of Law 1 1 She Hulk Attorney of Law 1 4 She Hulk Attorney of Law 1 6 She Hulk Attorney of Law 1 7 She Hulk Attorney of Law 1 8 She Hulk Attorney of Law 1 9 She Hulk Attorney of Law 1 11
<
>
She Hulk - Attorney at Law (Foto: Marvel / Walt Disney)

 

I serien må 30-åringen Jennifer Walters takle det noget kompliserte livet i det hun til stadighet forvandles til She-Hulk. Hun spesialiserer sin praksis i forsvar av supermennesker – og får selv smake det livet på kroppen.

Den nye serien vil bestå av 9 episoder, der vi får gjensyn med en rekke kjente Marvel-karakterer, inkludert Mark Ruffalo som Hulken, Tim Roth som Emil Blonsky/the Abomination og Benedict Wong som Wong. Andre ledende roller bekles av Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass og Renée E. Goldsberry.

She Hulk Attorney of Law 1 2
She Hulk Attorney at Law (Foto: Marvel / Disney)

Hvor cheesy den enn høres ut, så er serien heldigvis en actionkomedie, og med en herlig Tim Roth i en av hovedrollene kan dette bli riktig så gøy.

Balansegangen mellom heftig action og lettbent komikk fikk jo Marvel godt til med juleserien Hawkeye. Vi krysser fingrene for at She-Hulk ikke blir nok en skvising av Marvel-sitronen.

Les også God jul fra Marvel Hawkeye får sin første hovedrolle – i en ufarlig julehistorie á la Marvel.

Manusforfatter er Jessica Gao og serien regisseres av Kat Coiro og Anu Valia. She-Hulk: Attorney at Law får premiere på Disney+ den 18. august.

 

Les også Spektakulær avslutning! Alle krefter forenes i det superheltene skal sette en stopper for ondskapen en gang for alle, i en actionspekket film krydret med gode karakterer og følelser.
She Hulk Attorney of Law 1 10
She Hulk Attorney at Law (Foto: Marvel / Disney)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Følg Lyd & Bilde