Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se She-Hulk-trailer fra Marvel

Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).

Skrevet av / 11.08.22 - 09:01
Se She-Hulk-trailer fra Marvel

I 2003 (snart 20 (!) år siden) fikk Eric Bana (Hulk, regissert av Ang Lee) æren av å ta den grønne mannen med sinneproblemer, Hulken, inn i vår moderne tid. Dessverre ble Bana allerede fem år senere erstattet av Edvard Norton i The Incredible Hulk, som ble startskuddet for «Phase 1» i Marvel-universet.

Men akkurat som den store, sterke mannen Norton fremstilte på lerretet, så hadde også han sine personlige «sinneproblemer» – og fikk følgelig fyken. Lykkeligvis erstattet Marvel ham med karakterskuespilleren Mark Ruffalo.

Les også Emmy-pris til Ruffalo! Mark «Hulken» Ruffalo gjør en formidabel prestasjon som skadeskutt tvillingpar.

Ruffalo har siden The Avengers (2012) spilt den grønne kjempen i hele åtte Marvel-filmer, samt animasjonsserien What if…

Om én uke dukker han også opp i den nye serien She-Hulk: Attorney at Law.

Les også Hele gjengen Et konsept hvor man inkludere hele gjengen, og virkelig slipper alle krefter løs.

 

I den nye serien får vi se fyrrige Tatiana Maslany i hovedrollen som den kvinnelige advokaten Jennifer Walters, som plutselig forvandles til en grønn, illsint, superheltinne.

She Hulk comics
She-Hulk (Foto: Marvel)

Som de fleste Marvel-karakterene er også She-Hulken klekket ut av hodet til avdøde Stan Lee. Hun fikk sin tegneserie-debut i 1980. Bakgrunnshistorien hennes er at Walters er Bruce Banners (Mark Ruffalo) kusine, og som etter en ulykke får behov for blodoverføring – blodgivere er selvsagt Bruce Banner…

Hun blir dog ikke like hardt rammet som Banner, og beholder (stort sett) kontrollen over sin smarte advokat-personlighet, selv når hun forvandles til She-Hulk.

She Hulk Attorney of Law 1 3 She Hulk Attorney of Law 1 12 She Hulk Attorney of Law 1 1 She Hulk Attorney of Law 1 4 She Hulk Attorney of Law 1 6 She Hulk Attorney of Law 1 7 She Hulk Attorney of Law 1 8 She Hulk Attorney of Law 1 9 She Hulk Attorney of Law 1 11
<
>
She Hulk - Attorney at Law (Foto: Marvel / Walt Disney)

 

I serien må 30-åringen Jennifer Walters takle det noget kompliserte livet i det hun til stadighet forvandles til She-Hulk. Hun spesialiserer sin praksis i forsvar av supermennesker – og får selv smake det livet på kroppen.

Den nye serien vil bestå av 9 episoder, der vi får gjensyn med en rekke kjente Marvel-karakterer, inkludert Mark Ruffalo som Hulken, Tim Roth som Emil Blonsky/the Abomination og Benedict Wong som Wong. Andre ledende roller bekles av Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass og Renée E. Goldsberry.

She Hulk Attorney of Law 1 2
She Hulk Attorney at Law (Foto: Marvel / Disney)

Hvor cheesy den enn høres ut, så er serien heldigvis en actionkomedie, og med en herlig Tim Roth i en av hovedrollene kan dette bli riktig så gøy.

Balansegangen mellom heftig action og lettbent komikk fikk jo Marvel godt til med juleserien Hawkeye. Vi krysser fingrene for at She-Hulk ikke blir nok en skvising av Marvel-sitronen.

Les også God jul fra Marvel Hawkeye får sin første hovedrolle – i en ufarlig julehistorie á la Marvel.

Manusforfatter er Jessica Gao og serien regisseres av Kat Coiro og Anu Valia. She-Hulk: Attorney at Law får premiere på Disney+ den 18. august.

 

Les også Spektakulær avslutning! Alle krefter forenes i det superheltene skal sette en stopper for ondskapen en gang for alle, i en actionspekket film krydret med gode karakterer og følelser.
She Hulk Attorney of Law 1 10
She Hulk Attorney at Law (Foto: Marvel / Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top