TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Se Paper Girls-trailer

Mot slutten av måneden kan du strømme en ny fantasyserie på Prime Video.

forfatter
Publisert 13.07.22 - 12:31

29. juli har sci-fi-/fantasy-serien Paper Girls premiere. Serien handler om fire avisbud som havner i fremtiden, og som må finne ut hvordan de finner veien tilbake – til fortiden.

Serien er basert på den bestselgende boken ved samme navn, og presenteres som en reise fra 1988 til fremtiden.

Les også Heftig Chris Pratt-action! Actionyndlingen Chris Pratt returnerer til Prime Video.
TMLT S1 KAOS EnsembleGlitchSafe 5500x3500 FINAL en US STNLY 1

Prime Video har nylig sluppet den første traileren:

 

Den kommende serien er basert på de bestselgende grafiske romanene skrevet av Brian K. Vaughan og illustrert av Cliff Chiang.

Paper Girls er en personlig reise skildret gjennom øynene til fire tenåringsjenter, spilt av Camryn Jones, Riley L. Nelet, Sofia Rosinsky og Fina Strazza. Ali Wong spiller også hovedrollen som den voksne versjonen av Erin, med Nate Corddry som Larry og Adina Porter som Prioress.

Paper Girls sesong 1 5
Paper Girls, sesong 1 (Foto: Prime Video)

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen:

I de tidlige morgentimene etter Halloween 1988 er fire «papirjenter» (Erin, Mac, Tiffany og KJ) ute på avisbudrunden sin når de blir fanget i kryssilden mellom stridende tidsreisende – og livenes deres forandres for alltid. Transportert inn i fremtiden må disse jentene finne en måte å komme tilbake til fortiden på, en reise som vil bringe dem ansikt til ansikt med de voksne versjonene av seg selv.

Mens de forsoner seg med at fremtiden deres er langt annerledes enn deres 12 år gamle jeg hadde forestilte seg, blir de jaget av en militant fraksjon av tidsreisende kjent som Old Watch, som har forbudt tidsreiser slik at de kan holde seg ved makten. For å overleve må jentene overkomme uenighetene seg imellom sine, og tørre å stole på hverandre og seg selv.

Paper Girls sesong 1 6 Paper Girls sesong 1 2 Paper Girls sesong 1 3 Paper Girls sesong 1 4 Paper Girls sesong 1 7 Paper Girls sesong 1 8
<
>
Paper Girls, sesong 1 (Foto: Prime Video)

Serien er produsert av Christopher C. Rogers, og sesong 1 er regissert av Mairzee Almas, Georgi Banks-Davies, Destiny Ekaragha og Karen Gaviola.

Sesong 1 av Paper Girls får global premiere, eksklusivt på Prime Video, den 29. juli; da samtlige åtte episoder vil slippes.

Les også Alle nye strømmetitler, juli Disse seriene/filmene kan du strømme i juli.
Stranger Things sesong 4 del II 1 3
Paper Girls sesong 1 9
Paper Girls, sesong 1 (Foto: Prime Video)

Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Følg Lyd & Bilde