TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Se Paper Girls-trailer

Mot slutten av måneden kan du strømme en ny fantasyserie på Prime Video.

forfatter
Publisert 13.07.22 - 12:31

29. juli har sci-fi-/fantasy-serien Paper Girls premiere. Serien handler om fire avisbud som havner i fremtiden, og som må finne ut hvordan de finner veien tilbake – til fortiden.

Serien er basert på den bestselgende boken ved samme navn, og presenteres som en reise fra 1988 til fremtiden.

Les også Heftig Chris Pratt-action! Actionyndlingen Chris Pratt returnerer til Prime Video.
TMLT S1 KAOS EnsembleGlitchSafe 5500x3500 FINAL en US STNLY 1

Prime Video har nylig sluppet den første traileren:

 

Den kommende serien er basert på de bestselgende grafiske romanene skrevet av Brian K. Vaughan og illustrert av Cliff Chiang.

Paper Girls er en personlig reise skildret gjennom øynene til fire tenåringsjenter, spilt av Camryn Jones, Riley L. Nelet, Sofia Rosinsky og Fina Strazza. Ali Wong spiller også hovedrollen som den voksne versjonen av Erin, med Nate Corddry som Larry og Adina Porter som Prioress.

Paper Girls sesong 1 5
Paper Girls, sesong 1 (Foto: Prime Video)

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen:

I de tidlige morgentimene etter Halloween 1988 er fire «papirjenter» (Erin, Mac, Tiffany og KJ) ute på avisbudrunden sin når de blir fanget i kryssilden mellom stridende tidsreisende – og livenes deres forandres for alltid. Transportert inn i fremtiden må disse jentene finne en måte å komme tilbake til fortiden på, en reise som vil bringe dem ansikt til ansikt med de voksne versjonene av seg selv.

Mens de forsoner seg med at fremtiden deres er langt annerledes enn deres 12 år gamle jeg hadde forestilte seg, blir de jaget av en militant fraksjon av tidsreisende kjent som Old Watch, som har forbudt tidsreiser slik at de kan holde seg ved makten. For å overleve må jentene overkomme uenighetene seg imellom sine, og tørre å stole på hverandre og seg selv.

Paper Girls sesong 1 6 Paper Girls sesong 1 2 Paper Girls sesong 1 3 Paper Girls sesong 1 4 Paper Girls sesong 1 7 Paper Girls sesong 1 8
<
>
Paper Girls, sesong 1 (Foto: Prime Video)

Serien er produsert av Christopher C. Rogers, og sesong 1 er regissert av Mairzee Almas, Georgi Banks-Davies, Destiny Ekaragha og Karen Gaviola.

Sesong 1 av Paper Girls får global premiere, eksklusivt på Prime Video, den 29. juli; da samtlige åtte episoder vil slippes.

Les også Alle nye strømmetitler, juli Disse seriene/filmene kan du strømme i juli.
Stranger Things sesong 4 del II 1 3
Paper Girls sesong 1 9
Paper Girls, sesong 1 (Foto: Prime Video)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Marvel lanserer dameversjon av Hulken! Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend