TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Se Karpes Vegg Vegg Vegg på Viaplay

Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.

forfatter
Publisert 16.08.22 - 00:01

Nå kan du strømme den eksklusive musikkdokumentaren om Nordens største rapgruppe, Karpe, på Viaplay.

Rap-/popduoen Karpe (bestående av Magdi O. Y. Abdelmaguid og Chirag R. Patel) holder for tiden sin rekordkonsertserie i Norges storstue, Oslo Spektrum, med 10 (!) utsolgte konserter i løpet av fire helger. Med ca. 110.000 billetter har de knust rekorder og samtidig mottatt strålende anmeldelser.

Vi var selv tilstede på den tredje konserten (fredag den 12. august) og kan stemme i ovasjonene fra et samstemt anmelderkorps – for et SHOW!

Karpe Spektrum
Karpe – SAS Spektrum x10, 12. august 2022 (Foto: Lyd & Bilde / Tor Aavatsmark)

Karpe-dokumentaren Vegg Vegg Vegg slippes eksklusivt på Viaplay i dag.

Dokumentaren følger popstjernene tett, og uten filter, i to innholdsrike år mens de planlegger sine «immersive show» for 100 publikummere i Skien. Samtidig har de lagt ut 110.000 konsertbilletter til Oslo Spektrum-maratonen. Spektrum-konsertene var opprinnelig planlagt for august 2021, men ble korona-utsatt ett år.

 

Alt høres bra ut, men bak veggene i Skien er ikke alt som det skal. Konsertene som skulle være en gave til fansen og en kreativ oppvåking etter 20 år som artister, ender nesten med å koste Chriag og Magdi karrieren og vennskapet. Og alt skjer mens kamera ruller.

Gjennom åpenhjertige intervju, krangler og unikt arkivmateriale, kommer seerne tettere på Chriag og Magdi enn noen gang før.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 1
Karpe – Vegg Vegg Vegg (Foto: Viaplay)

I pressemeldingen utdyper programsjef i Viaplay Norge, Christian Meinseth:

«Vegg Vegg Vegg» gir publikum et nært og eksklusivt innblikk i hvordan Chirag og Magdi utfyller hverandre og hvordan deres kunstneriske samarbeid foregår på en helt unik måte. Vi er svært fornøyd med å kunne gi Viaplay-publikummet en eksklusiv tilgang til denne filmen.

Dokumentaren mottok strålende anmeldelser da den ble lansert på kino tidligere i år. Den eksklusive tilgangen på stjerneduoen, kranglene og det spesielle båndet og vennskapet mellom de to artistene ble fremhevet av anmelderne.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 9 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 2 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 8 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 3 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 5 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 6
<
>
Karpe - Vegg Vegg Vegg (Foto: Viaplay)
Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Steamboat Willie Disney

Vegg Vegg Vegg er regissert av Tommy Gulliksen og Erik Treimann. Produsent er Andrea Ottmar i Oslo Pictures, mens Christian Meinseth er ansvarlig produsent i Viaplay Group.

Fra den 16. august kan dokumentaren strømmes på Viaplay.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 7
Karpe – Vegg Vegg Vegg (Foto: Viaplay)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Følg Lyd & Bilde