Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se Karpes Vegg Vegg Vegg på Viaplay

Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.

Skrevet av / 16.08.22 - 00:01
Se Karpes Vegg Vegg Vegg på Viaplay

Nå kan du strømme den eksklusive musikkdokumentaren om Nordens største rapgruppe, Karpe, på Viaplay.

Rap-/popduoen Karpe (bestående av Magdi O. Y. Abdelmaguid og Chirag R. Patel) holder for tiden sin rekordkonsertserie i Norges storstue, Oslo Spektrum, med 10 (!) utsolgte konserter i løpet av fire helger. Med ca. 110.000 billetter har de knust rekorder og samtidig mottatt strålende anmeldelser.

Vi var selv tilstede på den tredje konserten (fredag den 12. august) og kan stemme i ovasjonene fra et samstemt anmelderkorps – for et SHOW!

Karpe Spektrum
Karpe – SAS Spektrum x10, 12. august 2022 (Foto: Lyd & Bilde / Tor Aavatsmark)

Karpe-dokumentaren Vegg Vegg Vegg slippes eksklusivt på Viaplay i dag.

Dokumentaren følger popstjernene tett, og uten filter, i to innholdsrike år mens de planlegger sine «immersive show» for 100 publikummere i Skien. Samtidig har de lagt ut 110.000 konsertbilletter til Oslo Spektrum-maratonen. Spektrum-konsertene var opprinnelig planlagt for august 2021, men ble korona-utsatt ett år.

https://youtu.be/r6lhEEk0w8E

 

Alt høres bra ut, men bak veggene i Skien er ikke alt som det skal. Konsertene som skulle være en gave til fansen og en kreativ oppvåking etter 20 år som artister, ender nesten med å koste Chriag og Magdi karrieren og vennskapet. Og alt skjer mens kamera ruller.

Gjennom åpenhjertige intervju, krangler og unikt arkivmateriale, kommer seerne tettere på Chriag og Magdi enn noen gang før.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 1
Karpe – Vegg Vegg Vegg (Foto: Viaplay)

I pressemeldingen utdyper programsjef i Viaplay Norge, Christian Meinseth:

«Vegg Vegg Vegg» gir publikum et nært og eksklusivt innblikk i hvordan Chirag og Magdi utfyller hverandre og hvordan deres kunstneriske samarbeid foregår på en helt unik måte. Vi er svært fornøyd med å kunne gi Viaplay-publikummet en eksklusiv tilgang til denne filmen.

Dokumentaren mottok strålende anmeldelser da den ble lansert på kino tidligere i år. Den eksklusive tilgangen på stjerneduoen, kranglene og det spesielle båndet og vennskapet mellom de to artistene ble fremhevet av anmelderne.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 9 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 2 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 8 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 3 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 5 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 6
<
>
Karpe - Vegg Vegg Vegg (Foto: Viaplay)
Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.

Vegg Vegg Vegg er regissert av Tommy Gulliksen og Erik Treimann. Produsent er Andrea Ottmar i Oslo Pictures, mens Christian Meinseth er ansvarlig produsent i Viaplay Group.

Fra den 16. august kan dokumentaren strømmes på Viaplay.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 7
Karpe – Vegg Vegg Vegg (Foto: Viaplay)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top