Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 05Delta

Nyhet

Premiere på SkyShowtimes nordiske serie Kodenavn: Annika

I går kveld var det gallapremiere på Kodenavn: Annika på Nasjonalmuseet i Stockholm.

Skrevet av / 26.09.23 - 17:09
Premiere på SkyShowtimes nordiske serie Kodenavn: Annika
Nasjonalmuseet i Stockholm ble forvandlet til premierekino for kvelden (Foto: Jonas Ekelund, L&B)

Det er ikke ofte vi ser nye nordiske krimserier, og for SkyShowtime er dette også deres første. Derfor har de gjort et ekstra stort nummer ut av å annonsere at den første episoden av Kodenavn: Annika er på vei. Mandag kveld var den røde løperen rullet ut på Nasjonalmuseet i Stockholm, og skuespillere og serieskapere svarte på spørsmål om serien og karakterene deres.

SkyShowtimes Monty Sarhan intervjues av Parisa Amiri (Foto: Jonas Ekelund, L&B)

Showet ble innledet av Monty Sarhan, administrerende direktør i SkyShowtime, i forbindelse med at SkyShowtime faktisk feiret ettårsjubileum. Han fortalte at strømmetjenesten gjør det bra, og at vi kan se frem til mange storfilmer i tiden fremover, som Transformers, Super Mario Bros og Dungeons & Dragons. Men også serier som den mye omtalte Poker Face, Lawmen: Bass Reeves og rebooten av Frasier. Under kveldens presentasjon fortalte han hvor stolte de var av sin første nordiske serie og hvor viktig det er med lokalt innhold.

Les også Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen. SkyShowtime kommer nå med en massiv høst- og vinterlansering, blant annet en ny serie fra serieskaperen bak Yellowstone.

Kodenavn: Annika er en finsk-svensk krimserie om den finske politibetjenten Emma Haka som sendes ut på et hemmelig oppdrag i Stockholms korrupte kunsthandelsverden. Hun går under dekknavnet Annika Stormare, med en helt annen personlighet. Etter hvert som etterforskningen fører Emma dypere inn i underverdenen, begynner grensene mellom henne og Annika å viskes ut.

Hyllest etter visningen av første episode (Foto: SkyShowtime)

På scenen intervjuet journalist og programleder Parisa Amiri deltakerne Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky), Ardalan Esmaili (Snabba Cash), Eva Melander (Border), Helena Bergström (House of Angels), Pekka Strang (Tom of Finland), Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) og regissør AJ Annila (Peacemaker).

Under minglingen malte den finske kunstneren Linda Linko sin tolkning av Annika. (Foto: SkyShowtime)

Den første episoden av Kodenavn: Annika kan strømmes på SkyShowtime lørdag 30. september.
Vår anmeldelse kommer snart, hold utkikk!

 

Ny svensk-finsk serie – Kodenavn: Annika

SkyShowtime slipper traileren for sin første nordiske serie.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Williams vanskelige tid!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård til Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbake!

Mord i Venezia: Klar for strømming!

Bedre enn Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

Fornyet!

Kommer til strømming

0
Scroll to Top