Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Paramount+ kommer i mars!

Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.

Skrevet av / 21.01.21 - 14:04
Paramount+ kommer i mars!

Med høstens lansering av Disney+ i Norden har kampen om gunsten til strømmepublikumet virkelig strammet seg til.

Nå kaster nok en aktør seg på strømmetoget. Strømmetjenesten “CBS All Access” relanseres snart som “Paramount+” i USA, og kommer til Norge den 25. mars i år.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Siden 2017 har ViacomCBS hatt en strømmetjeneste i Danmark: “Paramount+”, nå lanseres snart tjenesten i resten av Norden samt 20 andre land.

Med nordenlanseringen vil abonnentene få tilgang til mer enn 6.000 filmer og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Mer viktig er det at alle fremtidige serier fra blant annet Showtime KUN vil bli tilgjengelig på Paramount+.

Paramount+ blir fra mars det nye hjemmet til Homeland. Homeland, sesong 8 (Foto: Showtime)

Fra og med 25.mars vil Paramount+ være det eksklusive hjemmet til alle kommende Showtime-produksjoner, deriblant den populære thrillerserien Homeland med Claire Danes i hovedrollen. En annen Showtime-serie er First Ladies, med Viola Davis i hovedrollen som Michelle Obama. Serien får premiere på Paramount+ senere i år.

Legenden Kevin Costner i “Yellowstone” (Foto: Paramount+)

Ved lansering vil seerne kunne se alle de tre sesongene av den noget opphausede (moderne) westernserien Yellowstone med Kevin Costner i hovedrollen som sleip kveg-tycoon. Paramount+ vil ha eksklusive visningsrettigheter på sesong 3 i Norden; dette medfører at lokale strømmetjenester vil miste blant annet Homeland og Yellowstone fra sin portefølje.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

En rekke originalproduksjoner fra CBS All Access får eksklusiv premiere på Paramount+, deriblant Guilty Party (med Kate Beckinsale) og The Harper House.

Paramount+ vil blant annet bli tilgjengelig via en egen app, og tjenesten vil også tilby nye originalserier, som Lioness, Halo og American Rust.

Tom Cruise som Jack Reacher får seg snart en ny visningsplattform. (Foto: Paramount)

Med lanseringen av Paramount+ vil strømmemarkedet bli enda er fragmentert, der flere og flere aktører sitter med eksklusive rettigheter på filmer og serier; det være seg nye så vel som arkivtitler.

Det store spørsmålet blir jo nå hva de små, nasjonale strømmetjenestene som TV Sumo og Viaplay i fremtiden skal tilby av innhold, om alle de store internasjonale filmselskapene trekker ut innholdet for å tilby det eksklusivt på sine egne strømmetjenester.

Og, er publikum virkelig villig til å abonnere på 3-5 strømmetjenester?

For at du skal kunne ta et kvalifisert valg over hvilken strømmetjeneste du absolutt bør abonnere på, har vi testet samtlige av de store for deg. Lese guiden her!

 

Direktør for ViacomCBS i Norden, Jesper Dahl, uttaler i pressemeldingen at:

Vi er veldig glade for å utvide Paramount+ i Norden og legge til både nytt og premiuminnhold i vår eksisterende streamingtjeneste, noe som er attraktivt for både forbrukere og partnere. Med utvidelsen vil vi bli en betydelig aktør i det globale streamingmarkedet og i fremtiden kan sikre enda mer underholdning for nordiske seere i alle aldre.

ViacomCBS oppgir ingen pris på Paramount+ i pressmeldingen, men vi antar at de vil prise seg aggressivt for å få en del av den lukrative strømmekaken.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Kommer til høsten!

Slipp dragene løs!

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid for mer fransk romantikk

No more Netflix... !

Ny trailer fra kostymedramaverdenen

Nå er traileren her!

Komilegenden vender tilbake til røttene!

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Scroll to Top