Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny svensk Netflix-serie!

Senere i år slipper Netflix sin andre svenske originalserie: "Love & Anarchy"

Skrevet av / 12.02.20 - 09:28
Ny svensk Netflix-serie!

Det koker i Netflix’ skandinaviske avdeling for tiden. For noen uker siden lanserte de den første norske originalserien, Ragnarok, nå kommer nok en serie fra Sverige.

I april i fjor lanserte Netflix sin første originalserie fra Sverige, Quicksand – Störst av allt. I år tar strømmegiganten det store steget fra skoleskyting og trøblete ungdomstid til lettbent romantisk drama, i Love & Anarchy.

Filmingen av den nye svenske originalserien har allerede startet i Stockholm. Skuespillerlisten inkluderer Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan og Björn Mosten.

Love & Anarchy er skapt av den anerkjente manusforfatteren og regissøren Lisa Langseth, og produsert av FLX, produksjonsselskapet bak Quicksand.

I serien, som består av åtte deler, møter vi Sofie (Ida Engvoll), en karrierekonsulent og mor til to barn. Når Sofie får i oppdrag å modernisere et gammelt forlag, møter hun den unge IT-teknikeren Max (Björn Mosten), og en uventet flørt oppstår. Sofie og Max utfordrer hverandre, i all hemmelighet, til å gjøre ting som setter spørsmålstegn ved samfunnsnormer. Det starter uskyldig nok, men etterhvert som spillet blir mer og mer vågalt, vokser konsekvensene ut av proporsjoner.

Lisa Langseth, «Love & Anarchy». (Foto: Netflix)

«Jeg håper Love & Anarchy blir frekk, morsom og gir et nytt perspektiv på samfunnet vårt. For meg er historien et paradoks som foregår i og rundt min karakter, Sofie, i et samfunn som ikke fullstendig omfavner mennesket. Det blir nok en interessant og utfordrende reise for meg når det gjelder klasse, psyke og kropp, og jeg gleder meg veldig til å hoppe i det sammen med Lisa Langseth, FLX og Netflix. Kjærlighet er en av mine største interesser, og kombinert med anarki utgjør dette drømmerollen min», sier Ida Engvoll.

Les også Premierefest, Ragnarok – se bildene og video! Én uke før Netflix slipper sin første norske originalserie inviterte strømmegiganten til festpremiere

Love & Anarchy er skapt av Lisa Langseth, som har spillefilmer som Euphoria, Hotell og Pure på sin spennende CV. Langseth er også manusforfatter sammen med Alex Haridi (Quicksand, Real Humans), og står for regien av alle de åtte episoder. Serien blir produsert av FLX, og teamet bak Quicksand, Fatima Varhos og Frida Asp, sammen med utøvende produsenter Pontus Edgren (Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant, Solsidan) og Martina Håkansson.

Rollelisten inkluderer også Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Bejamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

Premieredatoen er per dags dato ikke klar. L&B holder deg løpende oppdatert!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top