Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ny serie fra skaperne av Dark

Produksjonen av Netflix-serien 1899 med danske Lucas Lynggaard Tønnesen og Clara Rosager er igang.

I dag annonserte Netlix og Dark Ways, et nystartet produksjonsselskap ledet av skaperne bak hitserien Dark, Jantje Friese og Baran bo Odar, at produksjonen av deres etterlengtede Netflix Original-serie 1899 er igang.

Jantje Friese og Baran bo Odar har samlet en internasjonal rollebesetning til 1899. Blant de medvirkende er danske navn som Lucas Lynggaard Tønnesen (kjent fra The Rain), Clara Rosager (kjent fra Før Frosten), Alexandre Willaume (kjentfra Equinox) og Maria Erwolter samt internasjonale navn som Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards og Anton Lesser.

1899 er utformet som en flerspråklig serie, og derfor vil karakterene snakke sitt eget morsmål.

Filmingen kommer til å finne sted i et nylig spesialbyd virtuelt produksjonsstudio, som er det største LED “Volumet” av sin type i Europa. Dette åpner for muligheten til å fange en betydelig mengde komplekse optiske opptak i kameraet gjennom virtuelle sett og lokasjoner laget med hjelp av en spesiell spillmotor-teknologi.

Annonse

1899

De åtte episodene følger de mystiske omstendighetene rundt et innvandrerskips reise fra Europa til New York. Passasjerene som alle har forskjellige bakgrunner og nasjonaliteter, er forenet gjennom sine håp og drømmer om et nytt århundre og en fremtid i utlandet. Da de midt på det åpne hav støter på et annet skip som har vært forsvunnet i månedsvis, så tar reisen deres en uventet vending. Det de finner ombord vil gjøre reisen deres til en marerittslignende gåte, som forbinder hver av passasjerenes fortid gjennom et spinn av hemmeligheter.

forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.