Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny serie fra skaperne av Dark

Produksjonen av Netflix-serien 1899 med danske Lucas Lynggaard Tønnesen og Clara Rosager er igang.

Skrevet av / 03.05.21 - 15:55
Ny serie fra skaperne av Dark

I dag annonserte Netlix og Dark Ways, et nystartet produksjonsselskap ledet av skaperne bak hitserien Dark, Jantje Friese og Baran bo Odar, at produksjonen av deres etterlengtede Netflix Original-serie 1899 er igang.

Jantje Friese og Baran bo Odar har samlet en internasjonal rollebesetning til 1899. Blant de medvirkende er danske navn som Lucas Lynggaard Tønnesen (kjent fra The Rain), Clara Rosager (kjent fra Før Frosten), Alexandre Willaume (kjentfra Equinox) og Maria Erwolter samt internasjonale navn som Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards og Anton Lesser.

1899 er utformet som en flerspråklig serie, og derfor vil karakterene snakke sitt eget morsmål.

Filmingen kommer til å finne sted i et nylig spesialbyd virtuelt produksjonsstudio, som er det største LED “Volumet” av sin type i Europa. Dette åpner for muligheten til å fange en betydelig mengde komplekse optiske opptak i kameraet gjennom virtuelle sett og lokasjoner laget med hjelp av en spesiell spillmotor-teknologi.

1899

De åtte episodene følger de mystiske omstendighetene rundt et innvandrerskips reise fra Europa til New York. Passasjerene som alle har forskjellige bakgrunner og nasjonaliteter, er forenet gjennom sine håp og drømmer om et nytt århundre og en fremtid i utlandet. Da de midt på det åpne hav støter på et annet skip som har vært forsvunnet i månedsvis, så tar reisen deres en uventet vending. Det de finner ombord vil gjøre reisen deres til en marerittslignende gåte, som forbinder hver av passasjerenes fortid gjennom et spinn av hemmeligheter.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top