Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

NY No Time to Die-trailer

Den 12. november kan du se den 25. 007-filmen på kino: No Time to Die.

Skrevet av / 05.09.20 - 15:33
NY No Time to Die-trailer

På grunn av den pågående koronapandemien har den 25. James Bond-filmen, No Time to Die, fått skjøvet på kinopremieren flere ganger.

Den siste Bond-filmen med Daniel Craig i hovedrollen skulle opprinnelig hatt europeisk premiere den 2. april. Med et budsjett på nærmere 1,9 milliarder (!) kroner var ikke filmselskapet villig til å gamble med sviktende publikumstall som følge av stengte kinoer.

Men nå virker premieredatoen 12. november som hugget i sten. Denne uken ble markedsføringen gearet opp, og trailer nummer to sluppet.

 

I Craigs svanesang som den verdensvante 00-agenten har Bond forlatt aktiv tjeneste og nyter et rolig liv på Jamaica. Hans hiatus blir imidlertid kortvarig da hans gamle venn Felix Leiter (Jeffrey «Westworld» Wright) fra CIA dukker opp, og ber om hjelp.

Oppdraget med å redde en kidnappet forsker viser seg å være langt farligere og bedragersk enn forventet, og fører 007 på sporet av en mystisk skurk (Rami Malek), bevæpnet med farlig ny teknologi.

Ana de Armas gjør sin debut i en Bond-film med «No Time to Die» (Foto: Warner Bros.)

Filmens «Bond-babes» er denne gangen franske Léa Seydoux (som gjentar rollen fra Spectre) og cubanske Ana de Armas (Blade Runner 2049).

Tradisjonen tro er 007 en globetrotter, og No Time to Die er spilt inn i London, Italia, Jamaica, Færøyene og Norge.

 

Daniel Craig takker nå av som 007. (Foto: Warner Bros.)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Lyd & Bilde
Scroll to Top