TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny Netflix-serie om vikinger får sin første trailer

Den populære serien om vikingene fra 'Kattegat' fortsetter på Netflix.

forfatter
Publisert 08.02.22 - 12:01

History Channels populære tv-serie om vikingen Ragnar Lodbrok er over. Seriens 6. og siste sesong har for lengst kommet ut på både History Channel, Amazon Prime, HBO Max og en rekke andre tjenester.

Men allerede for et år siden kunne Netflix fortelle at en ny spinoff-serie ved navn Viking: Valhalla var på vei til streamingtjenesten.

Nå har serien fått en offisiell premieredato den 25. februar. I tillegg er det en ny offisiell trailer, som du kan se her:

youtu.be/z94g3fp35Is

I sin pressemelding om serien skriver Netflix bl.a.:

«Vikings: Valhalla sin handling er satt i det tidligere 11. århundre – for mer enn totusen år siden – og skildrer de legendariske eventyrene om noen av de mest kjente vikingene i historien: den modige oppdageren Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans tøffe og hardnakkede søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson) og den ambisiøse nordiske prinsen Harald Hardråde (Leo Suter). Spenningen mellom vikingene og de engelske kongelige kommer til et blodelig bristepunkt, mens vikingene kjemper seg imellom om deres motstridende kristne og hedenske tro. Videre begynner en episk reise for de tre vikingene, som vil lede dem over de store verdenshav og gjennom slagmarker, fra Kattegat til England og utover – mens de kjemper for overlevelse og ære.»

Vikings: Valhalla er satt til mer enn hundre år etter avslutningen på den originale Vikings-serien.

Den danske instruktøren Niels Arden Oplev har regissert seriens første avsnitt. Jeb Stuart er showrunner og executive producer, mens Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer og Paul Buccieri også er med som executive producere.

I rollelisten finner man for øvrig danske Caroline Henderson og Asbjørn Krogh Nissen, samt Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Laura Berlin og David Oakes.

På bildet under ser man Caroline Hendersen som Jarl Haakon i Vikings: Valhalla.

(Foto: Netflix)

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Følg Lyd & Bilde