TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny dansk Netflix-serie – Baby Fever

I løpet av året slipper Netflix nok en ny, nordisk, originalserie.

forfatter
Publisert 04.04.22 - 09:50

Den største strømmegiganten av dem alle, Netflix, ligger ikke på latsiden med hensyn til lansering av lokalt originalinnhold.

Allerede til høsten slipper strømmetjenesten nok en ny dansk serie: Baby Fever.

Den romantiske komedien handler om livet til fertilitetslegen Nana (Josephine Park), og menneskene hun møter og behandler.

Les også Pass deg for Kastanjemannen! Danskene viser nok en gang hvorfor de er ledene innenfor krimgenren i Norden.

Når Nana i beruset tilstand inseminerer seg selv med en spesiell dose sæd – nemlig ekskjæresten sin – starter hun en kjedereaksjon av små og store katastrofer. Den spontane handlingen fører til graviditet, og Nana må nå finne ut hvordan hun skal forklare sin nye tilstand (som ikke kan skjules for alltid) – og vinne tilbake ekskjæresten. Problemet er bare at han ikke virker spesielt interessert i å bli sammen med Nana igjen.

Den hemmelige graviditeten gir Nana muligheten til å se pasientene sine i et nytt lys, men etter hvert som løgnene vokser seg større, blir det vanskeligere og vanskeligere å navigere i dem. For første gang i livet må Nana fortelle sannheten – og kanskje avsløre en hemmelighet som til slutt kan koste henne alt.

Baby Fever sesong 1 3 Baby Fever sesong 1 2
<
>
Baby Fever, sesong 1 (Foto: Netflix)

Serieskapere er Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer. Serien består av seks episoder, og lanseres globalt på Netflix. Lanseringsdatoen vil bli annonsert på et senere tidspunkt. Baby Fever vil få premiere på Netflix i løpet av 2022.

Jenny Stjernstromer Bjork, direktør for Nordic Original Series i Netflix:

Vi ble umiddelbart forelsket i dette prosjektet. Det berører viktige universelle temaer om å ta vanskelige valg, foreldreskap og kjærlighet. Vi er også glade for å samarbeide med talentfulle Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer, og fortsette det flotte samarbeidet med Apple Tree Productions. Vi ser frem til å bringe denne serien til Netflix sammen med dette fantastiske teamet.

Baby Fever sesong 1 4
Baby Fever, sesong 1 (Foto: Netflix)

Serieskaperne, Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer, uttaler i pressemeldingen:

Baby Fever er den personlige, komiske, tøffe og overraskende historien om fertilitetsbehandling som vi selv manglet. Å være i fertilitetsbehandling er vanvittig tøft. Det vet vi fordi vi har vært gjennom det selv. Med det kan også være en opplevelse av håp, glede og latter, og det kan kaste deg rundt i mange forskjellige følelser på veldig kort tid. Derfor ønsker vi å lage en serie der dramaet og komedien alltid eksisterer sammen, fordi det er vår opplevelse av å være i en fertilitetsprosess.

Les også The Rain, sesong 1 Netflix forsøker å vise oss hva som kan skje med oss skandinaver når velferdsstatens komfortable sikkerhetsnett kollapser under oss.

I tillegg til Josephine Park (Doggystyle) inkluderer rollebesetningen Olivia Joof Lewerissa (DNA), Simon Sears (Shadow and Bone), Charlotte Munch (Anna Pihl), Mikael Birkkjær (Borgen), Tammi Øst (En helt alminnelig familie), Emil Prenter, Thomas Levin (Borgen), Jesper Ole Feit 
Andersen (Kastanjemannen), Amelia Høy (Countdown Copenhagen), Morten Jørgensen, Anne Sofie Wanstrup og den svenske skuespilleren Lisa Carlehed (The Emigrants).

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Følg Lyd & Bilde