TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Night Sky kommer snart til Prime Video

J.K. Simmons og Sissy Spacek har hovedrollene i den ny storserien fra Amazon.

forfatter
Publisert 20.03.22 - 11:00

Prime Video offentliggjør nå premieredatoen på den kommende dramaserien Night Sky.

Opprinnelig navn på serien var Lightyears, og skiltet med Ed O’Neill og Sissy Spacek (Carrie, Bloodline) i hovedrollene. Spacek er fortsatt ombord, men J.K. Simmons (Spider-Man: No Way Home) har erstattet O’Neill.

Night Sky sesong 1 4
J.K. Simmons, «Night Sky, sesong 1» (Foto: Prime Video)

Serien følger Irene (Spacek) og Franklin York (Simmons), et par som for noen år siden oppdaget et kammer begravet i bakgården deres, som på uforklarlig vis fører til en merkelig, øde planet.

De har siden nøye voktet hemmeligheten, men når en gåtefull ung mann (Chai Hansen) kommer inn i livene deres, blir det hurtig slutt på Yorks rolige tilværelse; og det mystiske kammeret de trodde de kjente så godt viser seg å være noe langt mer enn de noensinne har forestilt seg…

Night Sky får global premiere den 20. mai.

Night Sky sesong 1 2 Night Sky sesong 1 3
<
>
Night Sky, sesong 1 (Foto: Prime Video)

 

Serien er skrevet av Holden Miller, med Daniel C. Connolly som serieskaper og utøvende produsent. I andre ledende roller vil vi få se Cass Buggé, Piotr Adamczyk, Lowrey Brown, Ian Owens, Lily Cardone og Beth Lacke.

Alle de åtte episodene vil slippes på premieredagen. Prime Video har dessverre ennå ikke lansert en trailer.

Les også Hjelp! Vi trenger Viagra! Adrian Lyne er kjent for erotiske thrillerklassikere som Farlig begjær og 9 1/2 Weeks. Kan han nok en gang få blodet til å bruse?
Deep Water 12

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Følg Lyd & Bilde