Nyhet

Netflix slipper trailer til «Kastanjemannen»

Nå slipper Netflix den første traileren til den kommende danske serien "Kastanjemannen".
forfatter

Det har kun gått et knapt halvår siden Netflix slapp sin danske TV-serie, den smått overnaturlige thrilleren Equinox.

Dansk forsvinningsmysterium! Med Equinox leverer Netflix en av sine beste nordiske produksjoner.

Nå kan du se traileren til den kommende serien Kastanjemannen:

 

Fra skaperne av Forbrytelsen kommer snart den nye Netflix-serien Kastanjemannen.

Serien er en dansk, karakterdrevet psykologisk thriller, med røtter i nordisk noir. Manus er basert på den kritikerroste debutromanen til Søren Sveistrup; en bok som har blitt oversatt til 28 språk og publisert i 50 land.

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen:

«Kastanjemannen» er satt til en rolig forstad i København. En vindfull oktobermorgen gjør politiet gjør en forferdelig oppdagelse, og en ung kvinne blir funnet brutalt myrdet på en lekeplass. Hun mangler en hånd, og over henne henger små håndlagde figurer av kastanje. Den ambisiøse, unge etterforskeren Naia Thulin (Curcic) blir satt på saken, sammen med hennes nye partner Mark Hess. Snart oppdager de et mystisk bevis på Kastanjemannen – bevis som linker saken til en jente som forsvant et år tidligere, og som var antatt død – datteren til politikeren Rosa Hartung.

Hovedrollene av Danica Curcic (Equinox), sammen med Mikkel Boe Følsgaard (The Rain), Iben Dorner, Lars Ranthe og David Dencik (Chernobyl). Regissører er Mikkel Serup og Kasper Barfoed.

Kastanjemannen lanseres globalt på Netflix i løpet av høsten i år.

Kastanjemannen (Foto: Netflix)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.