Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Netflix feirer Valentine med sniktitt på Queen Charlotte – A Bridgerton Story

I dag kan DU få den første titten på den kommende spin-off-serie til Bridgerton.

Skrevet av / 14.02.23 - 00:01
Netflix feirer Valentine med sniktitt på Queen Charlotte – A Bridgerton Story

At en kostymedramaserie skulle bli en av Netflix’ største suksesser var ganske så uventet. Med Bridgerton revitaliserte, og moderniserte, Netflix kostymedrama til gangs. Plutselig ble en satt og pompøs genre kul, sexy (!) og nyskapende.

Som en vellykket miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey, og med en touch av Fifty Shades of Grey, ble Bridgerton en megasuksess da Netflix lanserte serien romjulen 2020.

Les også Det kåte borgerskapet! Vellykket kostymedrama i en miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

I sentrum for intrigene står den rike familien Bridgerton, en enke med sine 7 (!) barn, hvorav snusfornuftige, og smånaive, Daphne (Phoebe Dynevor) er i gifteklar alder.

Mor og familiens eldste sønn, Anthony (Jonathan Bailey) gjør alt i sin kraft for å skaffe Daphne den beste ektemannen, som kan sikre familien status, posisjon og rikdom.

Samtidig forsures det bekymringsfrie rikmannslivet av en slange i Paradis. En anonym skribent, som signerer med «Lady Whistledown» har tatt i bruk datidens sosiale medier, et flyveblad, for å skrive sine ukentlige betraktninger om de overfladiske rikmannsfamiliene, deres kjærlighetsliv, problemer, sorger og mer eller mindre ondsinnet sladder.

Bridgerton sesong 2 1
Bridgerton, sesong 2 (Foto: Netflix)

Med sesong 2 trådte enigmatiske Kate (Simone Ashley) inn i bildet – og fortryllet den oppblåste London-sosieteten, og sparket nytt liv inn i den sexy, og fornøyelige, serien.

Les også Mer pomp, prakt og pupp! Bridgerton er definitivt blant de mest potente kostymedramaene.

Serien er basert på romanserien til Julia Quinn, der vi i hennes åtte bøker hensettes tilbake til det poshe borgerskapet i London, 1813. Det er konstant vår i luften og eliten skal «stille frem» sine døtre slik at de i løpet av «sesongen» kan lokke til seg en passende, rikest mulig, ektemann.

Netflix har allerede lovet åtte sesonger av Bridgerton; men en slik suksess måtte det selvsagt gjøres mer ut av. Nå kommer den første spin-off-serien: Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

I forbindelse med Valentine (har du forresten husket å kjøpe blomster?!) inviterer Netflix med presse, og fans, til en lille sniktitt på den kommende miniserien.

 

Strømmegiganten invitere DEG til det eksklusive virtuelle eventet for den nye serien i dag, tirsdag den 14. februar, kl. 16.00.

Du vil få muligheten til å se teaser, unike klipp fra serien, samt en eksklusiv mulighet til å få med deg Q&A med skuespillerne.

Skaperen av serien og utøvende produsent Shonda Rhimes vil samles med showets rollebesetning for å snakke om alt som handler om dronning Charlotte i en live Q&A. India Amarteifio og Corey Mylchreest, som spiller den unge dronning Charlotte og kong George, vil være til stede på arrangementet sammen med kollegaen Arsema Thomas, som spiller unge Lady Danbury og flere.

Queen Charlotte – A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Meld deg på til den virtuelle begivenheten for å sikre deg nytt og spennende innhold fra den nye serien.

Påmeldingsskjema finner du her

Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (2) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (3) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (1)
<
>
Queen Charlotte - A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Både journalister og fans er velkomne når Netflix avduker seriens nye teaser og en rekke eksklusive klipp fra serien.

Hvis du har lyst til å feire Valentinsdagen i selskap med stjernene i Bridgerton-universet, inkludert Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury) og Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), og slippe til bak kulissene i Queen Charlotte: A Bridgerton Story,  som en av de aller første i verden, så sett av tidspunktet (kl. 16:00 i dag) i kalenderen din.

Les også Slutt på gratis kontodeling! Netflix har lenge jobbet mot å stoppe passord-deling - nå tar strømmegiganten grep.
Queen Charlotte – A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Scroll to Top