Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Need for Speed: Hot Pursuit

Lite appelerer mer til fartsdemonen som bor i de fleste av oss som spillene i Need for Speed serien. Med utviklerne bak «Burnout»-serien på laget, er det duket for enda mer galskap bak rattet!

Skrevet av / 11.02.11 - 10:14
Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed sparer ikke på kruttet og plasserer oss like så godt bak rattet på noen av de heftigste bilene man kan oppdrive i vår tidsalder fra første stund. Galskapen foregår i det fiktive Seacrest County, hvor du i karrieremodus velger mellom oppdrag som fartsbølle eller politi. Opppdragene er varierte og man utfører alt fra lengre løp mot flere motstandere og politiet, tidskappløp og «takeouts» mot andre motspillere, fartsbøller og politiet. Du låser opp flere oppdrag og enda heftigere biler ettersom du vinner medaljer og oppnår status/bounty. Halsbrekkende stunts, fart og heftige hjelpemidler som veisperringer, spikermatter og jam-utstyr er med på å øke nivåene og lengden på hornene som begynner å vokse i hårfestet.
Autolog delen gnir stadig våre venners resultater i ansiktene våre, og i tillegg til de gitte oppdragene, blir det også en evig kamp om å slå disse resultatene og gni din egen skrytetavle utover skjermen deres i gjengjeld.
Grafikk, detaljer, landskap og føreforhold er finuerlig utført og akkompagneres av musikk i kjent NFS-stil, samt de gåsehudfremkallende lydene under panseret.
Konklusjon At skaperne bak Burnout har hatt en finger med i spillet er lett å se på både oppsett og oppdrag, men i det disse to gigantspillene smeltes sammen, er det lett å bli betatt…besatt… hektet!
+
Autolog Styrer unna «kjiping-bilene» fra start

Manglende oppgraderingsmuligheter på bilene (men trengs egentlig dette?)

Utvikler: Criterion Games
Utgiver: Electronic Arts
Plattform: PS3, X360, PC
Sjanger: Racing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Lyd & Bilde
Scroll to Top