Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kommer oppfølgeren til My Spy

Prime Video lanserer i sommer oppfølgeren til den populære familiefilmen.

Skrevet av / 15.06.24 - 13:46
Nå kommer oppfølgeren til My Spy

For fire år siden kunne du se karakteristiske Dave Bautista og Chloe Coleman i Peter Segals fornøyelige actionkomedie My Spy.

Den 18. juli i år slippes oppfølgeren, My Spy: The Eternal City, på Prime Video.

I oppfølgeren gjenforenes Bautista og Coleman, i et familieeventyr satt til noen av Europas mest ikoniske destinasjoner.

Nå er traileren her!

 

Pete Segal (Get Smart) vender tilbake som regissør, og har i denne runden med seg Anna Faris, Ken Jeong, Kristen Schaal, Flula Borg, Craig Robinson, Billy Barratt og Taeho K. i ledende roller.

Les også Den dataanimerte krigshistorien Nok en gang har Steven Spielberg og Tom Hanks samarbeidet om skildringen av terroren som herjet under andre verdenskrig. Visuelt spektakulær, men emosjonelt hult.

Når Sophies (Coleman) skolekor blir valgt ut til en italiensk turné som skal kulminere i en opptreden for paven i Vatikanstaten, ser JJ (Bautista) dette som en mulighet for å knytte bånd med sin nye stedatter. Dermed melder han seg til å være ledsager for gruppen gjennom Venezias kanaler, over Firenzes berømte broer og inn i Romas mest historiske steder.

I stedet oppdager han at han og Sophie uvitende har blitt brikker i en terrorplan som kan ende verden slik vi kjenner den…

My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2
<
>
My Spy - The Eternal City (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top