TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Moskito-kysten vender tilbake

Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.

forfatter
Publisert 09.04.21 - 10:00

Det har faktisk gått hele 35 (!) år siden Harrison Ford, som en hyper-energisk, desillusjonert amerikansk familiefar, tok med seg hele familiene til en back-to-nature tilværelse i jungelen i Sør-Amerika.

Ford & Co flyktet fra det meningsløse forbrukersamfunnet, i en glimrende dramafilm regissert av australske Peter Weir (The Way Back).

Desto lenger vi kom ut i den medrivende historien, desto mer fanatiske og gal ble Allie Fox (Ford), og familien (samt deres ve og vel) ble i stadig større grad satt i bakerste rekke.

Nå kommer snart strømmetjenesten Apple TV+ med en serie basert på filmen (som igjen er basert på romanen til Paul Theroux).

https://youtu.be/-L7JUzwyNDs

 

Den nye serien, The Mosquito Coast, får premiere på Apple TV+ den 30. april i år.

I hovedrollen, som Allie Fox, finner vi den glimrende Justin Theroux, som vi sist så i den særs vellykkede serien The Leftovers.

Les også The Leftovers: Dyptgripende drama Hvordan kommer de etterlatte seg videre etter at 2 % av Jordens befolkning plutselig forsvinner i løse luften?
The Mosquito Coast, sesong 1 (Foto: Apple TV+)

I andre ledende roller får vi se Melissa George, Logan Polish, Gabriel Bateman og Kimberly Elise.

Regien står Natalia Beristáin og Rupert Wyatt for, og Neil Cross er serieutvikler. Sesong 1 består av 7 episoder.

Dette er en serie vi har stor tro på!

PS! Her kan du se traileren fra 1986-filmen:

https://youtu.be/eC2eC_pN7ZE

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Følg Lyd & Bilde