Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Vi utfører vedlikehold på våre nettsider fra kl 23:00 22.04.24. Noe nedetid vil forekomme.

Nyhet

Mer familiekaos fra Pørni – se trailer

27. november er det klart for den splitter nye sesongen av hverdagsdramaserien Pørni.

Skrevet av / 11.11.22 - 08:31
Mer familiekaos fra Pørni – se trailer

Henriette Steenstrups hjertebarn, og egenkomponerte serie, Pørni, tok både kritikere og Viaplay-seere med storm da den kom som en dark horse i forfjor.

Pørni (Henriette Steenstrup) har kommet til en alder i livet der pupper ikke lenger angis i cup-størrelser, men måles i meter. Fem år etter den stygge skilsmissen, fra den egosentriske forfattere Finn (Jan G. Røise), har hun ennå et særs anstrengt forhold til det motsatt kjønn; samt to krevende og storforlangende døtre.

Les også Henriette Steenstrups triumf! Varmt, sjarmerende, og sterkt vanedannende, hverdagsdrama med Steenstrup i sitt ess!

Årets (beste) julegave kommer tidlig i år, men blir det same procedure?

Sesong 3 får premiere den 27. november – og nå er traileren her:

 

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen i tredjesesongen:

Det nærmer seg jul hos Middelthon-familien, og Pørni jobber hardt for å holde på juletradisjonene – ett år etter søsteren Anne gikk bort.

Familien, derimot, har andre planer – Hanna (Vivild Falk Berg) planlegger tur til Argentina, mens Sigrid har en identitetskrise (Ebba Jacobsen Öberg) og bestemmer seg for å tilbringe julen med pappa, Pørnis eksmann Finn (Jan Gunnar Røise). I tillegg har både nevø Leo (Jon Ranes) og far Ole Johan (Nils Ole Oftebro) egne planer.

Pørni forsøker å ikke henge fast i fortiden og bestemmer seg for å slutte og ringe søsterens telefonsvarer. Og selv om hun alltid har drømt om å ha selvstendige barn som klarer seg selv, kjenner hun seg mer ensom enn noen gang. Hun trenger gjengen sin.

Les også Tragikomidronningen Nok en gang serverer Henriette Steenstrup fortreffelig, varmhjertet, tragikomisk hverdagsdrama.
Pørni, sesong 3_1 (1) Pørni, sesong 3_1 (2) Pørni, sesong 3_1 (4) Pørni, sesong 3_1 (5)
<
>
Pørni, sesong 3 (Foto: Viaplay)

Henriette Steenstrup ser frem til den kommende sesongen, og uttaler:

Nå som seerne har fått følge familien Middelthon gjennom dype daler og høye topper, så tenkte jeg at det ville være fint å invitere dem med på den første julen uten et kjært familiemedlem. Pørni vil så inderlig at det skal være «same procedure as every year», men hun finner ut at det ikke er så enkelt å knekke nøtter og late som ingenting mens alle de hun er mest glad i har andre planer.

Viaplay-serien er skapt av Steenstrup og produseres av Ida H. Kvernstrøm.

Den nye sesongen består av seks episoder, og de første to slippes første søndag i advent, søndag 27. november. Deretter kommer to nye episoder i uken de to påfølgende søndagene.

Pørni, sesong 3 (Foto: Viaplay)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top