Search
Generic filters

Medal of Honor

Når utgiverne selv går ut å sier at «spillet ikke var helt som forventet» kan man jo si at skepsisen setter sine spor. Store forhåndsbestillinger gir der i mot inntrykket av noe helt annet.

Settingen er lagt til Afhganistan og du skal som amerikansk soldat felle Talibans styrker. De kritiske stemmene ytret tidlig sin frykt for eventuelle «rasistiske» undertoner og et sårt tema, men i dette spillet er det ingenting som tyder på at denne frykten var reell.

Historien i spillet er tynn, med et snev av ameikansk krigspolitikk, men vi trenger egentlig mer når spillet kun handler om å felle Taliban? Vi får igjen gleden av å prøve oss som soldater i både marinen, i luften, som snikmorder og som vanlig soldat, og etterhvert krysses disse soldatenes veier. Dette gir et gode variasjoner og forskjeller i spillestil. Intensiteten er meget høy igjennom hele spillet og holder godt på engasjement og spenning mens vi sniker oss igjennom uoversiktlige landsbyer og fjellsider.

Flerspillerdelen er veldig ulikt selve campaigndelen og bærer preg av at det er to forskjelllige utviklere som har hatt en finger med i spillet. Her velger man mellom flere ulike oppsett, men det kan fort bli ensformig på grunn av få våpen og oppgraderingsmuligeheter.

Konklusjon
Konkurransen mellom denne typen spill er meget høy, og det merkes, men denne oppfølgeren i denne serien stiller ikke dårlig! Tross noen småfeil og unødvendig venting, er intensiteten til å ta og føle på!

+
Høy itensitet
Grafikk


Unødvendig venting
«faste mønstre» på fienden

Fakta:
Utvikler: Digital Illusions CE
Utgiver: Electronic Arts
Plattform: PS3, X360, PC
Sjanger: FPS / Action

 

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.