Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ford bekrefter Indiana Jones 5

Den 77-årige skuespilleren er snart klar for igjen å ikle seg fedora-hatten samt den ikoniske pisken.

Skrevet av / 18.02.20 - 16:20
Ford bekrefter Indiana Jones 5

Innspillingen av den femte filmen om den eventyrlige arkeologen Indiana Jones (Harrison Ford) har vært på planleggingsstadiet i årevis allerede.

Det har gått hele 12 år siden fjerdefilm i serien, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, og siden 2016 har det kommet stadig nye folk og endrede premieredatoer for femtefilmen. David Koepp var for en lengre periode hyret inn som manusforfatter, han er nå erstattet av Jonathan Kasdan (som også stod for manuset til Solo: A Star Wars Story) og (foreløpig) verdenspremiere er satt til 9. juli 2021. Steven Spielberg er fortsatt med som regissør.

Men, nå er det tid for å avslutte spekulasjonene og diverse rykter. På «The Ellen Show» for noen dager siden (innimellom small talk om trening, elektriske sykler og miljøet) bekreftet legenden Harrison Ford at innspillingsstart er rett rundt hjørnet 🙂

«It’s gonna’ be fun» uttalte en Ford, som så langt ifra entusiastisk ut (!), og la til «I am excited, they are great fun to make», samt bekreftet at innspillingen starter opp til sommeren.

Lyd & Bilde krysser fingrene, og håper på en langt bedre cineastisk opplevelse enn hva vi nylig fikk fra en annen av 1980-tallets helter

Går alt etter planen kan du den 9. juli neste år nyde Harrison Ford i sin femte film om Indiana Jones!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top