Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Kristoffer Joner vender tilbake til Maskineriet

Se den første traileren til Maskineriet, sesong 2.

Skrevet av / 10.05.22 - 00:01
Kristoffer Joner vender tilbake til Maskineriet

Få nordiske serier har vel fått hardere medfart av kritikerkorpset enn Maskineriet. Viaplay har ikke gitt opp stjerneglansen til Kristoffer Joner og Hanna Alström, og lanserer sesong 2 av Maskineriet den 15. mai.

Viaplay lover: “Neglebitende spenning, action og brutale forhold.”

Nå er den første traileren her:

 

Sesongen starter mens hovedpersonen Olle Hultén (Kristoffer Joner) soner en fengselsstraff i Sverige, og håper å bli løslatt for god oppførsel. Utsiktene for løslatelse er imidlertid truet av at Olle blir siktet for medvirkning til et drap begått av hans ekskone Monika (Emilia Roosmann).

Intrigene eskalerer ytterligere når sønnen til Olle og Monika tar skoleklassen som gissel for å få foreldrene ut av fengselet. Det blir starten på en desperat kamp for å bli sluppet fri, samtidig som livet til hans kone Josefin (Hanna Alström) på utsiden er alt annet enn normalt.

Nå er spørsmålet hvor langt er Olle villig til å gå for å redde seg selv og familien?

Les også Alle nye strømmetitler, mai Disse seriene/filmene kan du strømme i mai - og nå vender Stranger Things tilbake!

I pressemeldingen utdyper Hanna Alström:

For min del var andre sesong av “Maskineriet” en ekstremt utfordrende innspilling da min rollefigur Josefin utsettes for en rekke ekstreme situasjoner. Jeg ble utslitt både fysisk og psykisk, og det tror jeg de andre skuespillerne også ble. Andre sesongen av serien er alt annet enn en behagelig reise, og jeg håper seerne følger med oss på alle de mørke opp- og nedturene.

Maskineriet sesong 2 2
Maskineriet (Foto: Viaplay)

I tillegg til nevnte Joner, Alström og Roosmann møter vi Julia Schacht (Beforeigners), Roshi Hoss og Anastasios Soulis i andre fremtredende roller.

Sesong to av Maskineriet vil bestå av 6 episoder, og nok en gang er Richard Holm regissør. Produsenter for denne Viaplay Original-serien er Martin Persson og Mia Welin.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Scroll to Top