TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Kristoffer Joner vender tilbake til Maskineriet

Se den første traileren til Maskineriet, sesong 2.

forfatter
Publisert 10.05.22 - 00:01

Få nordiske serier har vel fått hardere medfart av kritikerkorpset enn Maskineriet. Viaplay har ikke gitt opp stjerneglansen til Kristoffer Joner og Hanna Alström, og lanserer sesong 2 av Maskineriet den 15. mai.

Viaplay lover: «Neglebitende spenning, action og brutale forhold.»

Nå er den første traileren her:

 

Sesongen starter mens hovedpersonen Olle Hultén (Kristoffer Joner) soner en fengselsstraff i Sverige, og håper å bli løslatt for god oppførsel. Utsiktene for løslatelse er imidlertid truet av at Olle blir siktet for medvirkning til et drap begått av hans ekskone Monika (Emilia Roosmann).

Intrigene eskalerer ytterligere når sønnen til Olle og Monika tar skoleklassen som gissel for å få foreldrene ut av fengselet. Det blir starten på en desperat kamp for å bli sluppet fri, samtidig som livet til hans kone Josefin (Hanna Alström) på utsiden er alt annet enn normalt.

Nå er spørsmålet hvor langt er Olle villig til å gå for å redde seg selv og familien?

Les også Alle nye strømmetitler, mai Disse seriene/filmene kan du strømme i mai - og nå vender Stranger Things tilbake!
Stranger Things sesong 4 1

I pressemeldingen utdyper Hanna Alström:

For min del var andre sesong av «Maskineriet» en ekstremt utfordrende innspilling da min rollefigur Josefin utsettes for en rekke ekstreme situasjoner. Jeg ble utslitt både fysisk og psykisk, og det tror jeg de andre skuespillerne også ble. Andre sesongen av serien er alt annet enn en behagelig reise, og jeg håper seerne følger med oss på alle de mørke opp- og nedturene.

Maskineriet sesong 2 2
Maskineriet (Foto: Viaplay)

I tillegg til nevnte Joner, Alström og Roosmann møter vi Julia Schacht (Beforeigners), Roshi Hoss og Anastasios Soulis i andre fremtredende roller.

Sesong to av Maskineriet vil bestå av 6 episoder, og nok en gang er Richard Holm regissør. Produsenter for denne Viaplay Original-serien er Martin Persson og Mia Welin.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Nå kommer Allente til Android TV Gir blant annet mulighet til å strømme direkte TV og leie eller kjøpe innhold.
Følg Lyd & Bilde