TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Kristoffer Joner vender tilbake til Maskineriet

Se den første traileren til Maskineriet, sesong 2.

forfatter
Publisert 10.05.22 - 00:01

Få nordiske serier har vel fått hardere medfart av kritikerkorpset enn Maskineriet. Viaplay har ikke gitt opp stjerneglansen til Kristoffer Joner og Hanna Alström, og lanserer sesong 2 av Maskineriet den 15. mai.

Viaplay lover: «Neglebitende spenning, action og brutale forhold.»

Nå er den første traileren her:

 

Sesongen starter mens hovedpersonen Olle Hultén (Kristoffer Joner) soner en fengselsstraff i Sverige, og håper å bli løslatt for god oppførsel. Utsiktene for løslatelse er imidlertid truet av at Olle blir siktet for medvirkning til et drap begått av hans ekskone Monika (Emilia Roosmann).

Intrigene eskalerer ytterligere når sønnen til Olle og Monika tar skoleklassen som gissel for å få foreldrene ut av fengselet. Det blir starten på en desperat kamp for å bli sluppet fri, samtidig som livet til hans kone Josefin (Hanna Alström) på utsiden er alt annet enn normalt.

Nå er spørsmålet hvor langt er Olle villig til å gå for å redde seg selv og familien?

Les også Alle nye strømmetitler, mai Disse seriene/filmene kan du strømme i mai - og nå vender Stranger Things tilbake!
Stranger Things sesong 4 1

I pressemeldingen utdyper Hanna Alström:

For min del var andre sesong av «Maskineriet» en ekstremt utfordrende innspilling da min rollefigur Josefin utsettes for en rekke ekstreme situasjoner. Jeg ble utslitt både fysisk og psykisk, og det tror jeg de andre skuespillerne også ble. Andre sesongen av serien er alt annet enn en behagelig reise, og jeg håper seerne følger med oss på alle de mørke opp- og nedturene.

Maskineriet sesong 2 2
Maskineriet (Foto: Viaplay)

I tillegg til nevnte Joner, Alström og Roosmann møter vi Julia Schacht (Beforeigners), Roshi Hoss og Anastasios Soulis i andre fremtredende roller.

Sesong to av Maskineriet vil bestå av 6 episoder, og nok en gang er Richard Holm regissør. Produsenter for denne Viaplay Original-serien er Martin Persson og Mia Welin.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Februar-høydepunkter Reese Witherspoon og David Harbour topper Netflix-nyhetene i februar.
Horer, kokain og raske penger. What’s not to like! De tre livsglade gledespigene, med bagasjen full av demoner, gjør et siste desperat forsøk på å unnslippe fortiden. Og vi henger fortsatt med.
Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?
Kinosuksess! Fans av Avatar-franchisen kan nå se frem til mange flere oppfølgerfilmer.
Svensk storeslem! Ruben Östlund og Triangle of Sadness gjør stor suksess hos Oscar-akademiet. Norge for nok en kortfilm.
Følg Lyd & Bilde