Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Kate Winslet i The Regime – nå er traileren her

Fra skaperne av Succession kommer et nytt maktdrama - med en solid dose komikk.

Skrevet av / 09.02.24 - 10:39
Kate Winslet i The Regime – nå er traileren her

Har du sansen for politiske drama, gjerne ispedd en solid dose satire/ironi? Da vil nok den kommende Kate Winslet-serien, The Regime, være midt i blinken!

Fra produsentene av HBO-suksessen Succession (det satiriske dramaet om den mektige mediefamilien Roy) kommer nå en ny serie, med maktkamp og intriger i dets sentrum.

Les også Men Succession var ikke død? Nå er det en mulighet for at HBO-serien gjenoppstår – om enn i et litt annet format.

Vi befinner oss i et fiktivt europeisk land, med en nærmest allmektig kansler (Winslet), som både er paranoid, maktsyk og kynisk til fingerspissene.

I natt slapp HBO Max den første traileren:

 

Det skarpe manuset er ført i pennen av serieskaper Will Tracy, som også var medmanusforfatter på Succession; og produsert av Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears og Jessica Hobbs.

Regien står Stephen Frears og Jessica Hobbs for.

Den stjernespekkede serien får sin HBO Max-premiere den 4. mars i år.

The Regime_1 (10) The Regime_1 (5) The Regime_1 (3) The Regime_1 (9) The Regime_1 (11) The Regime_1 (6) The Regime_1 (7) The Regime_1 (8)
<
>
The Regime (Foto: HBO Max)

 

The Regime er en dramaserie om et autoritært regime i nåtidens Europa.

Vi følger regimet fra innsiden av palassets vegger, idet det er i ferd med å kollapse. Kansler Elena Vernham (Winslet) har vært isolert i palasset over lengre tid, og blir stadig mer paranoid og ustabil.

The Regime (Foto: HBO Max)

Hun blir fortrolig med soldaten Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), en uforutsigbar mann og uventet støttespiller for kansleren. Han skal skåne henne fra omverdenen, all tenkelig kritikk, forræderi – og, i kjent diktator-stil, virkeligheten.

Zubak skyver raskt til side både hennes venner (inkludert den konspirerende ektemannen) og fiender. Etter hvert som hans innflytelse øker, slås det sprekker i Elenas planer om å styrke sitt jerngrep rundt både landet og palasset.

I tillegg til rått maktspill og eklatant politisk drama, serveres vi en heftig dose satirisk komikk.

Les også Tilbake i (dyster) storform! Med sin fjerde sesong vender True Detective tilbake til de dystre, dystopiske røttene.

I tillegg til Winslet og Schoenaerts, finner vi et stjernelag på rollelisten, bestående av Andrea Riseborough, Hugh Grant, Guillaume Gallienne og Martha Plimpton. I øvrige roller ser vi Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics og Pippa Haywood.

The Regime består av seks episoder, og kommer altså hjem til deg om en knapp måned.

Les også Comeback kid? Representanter for Yellowstones superstjerne, Costner, bekrefter at hovedrolleinnehaveren ønsker et comeback i rollen som John Dutton.
The Regime (Foto: HBO Max)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top