Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

James Bond slått ut av korona!

Det er godt mulig Blofeld ikke makter å ta livet av 007, men virus er han såvisst ikke immun mot...

Skrevet av / 05.03.20 - 09:34
James Bond slått ut av korona!

Det er ikke kun reiselivsnæringen som sliter under koronavirusutbruddet.

Produksjonsselskapet bak James Bond-filmene (Eon Productions) har nettopp annonsert at de utsetter premieren på den 25. filmen i franchisen («No Time to Die»), Daniel Craigs siste Bond-film. Hvorfor? Koronaviruset!

 

Variety skriver at MGM og Universal frykter elendige besøkstall med en april-premiere, på grunn av mengder med stengte kinoer og folk i karantene i viktige markeder som Kina, Sør-Korea, Italia og Japan.

Europeisk premierdato var opprinnelig den 2. april, og forhåndssalget av billetter startet mandag denne uken.

Med en produksjonskostnad på vanvittige 1,9 milliarder kroner (!) er man ikke villig til å gamble i et sviktende kinomarked (enkelte kinomarkeder i Asia opplever nå en svikt i salget på over 50 %), og utsetter dermed premieren til 12. november i år.

I sin siste film som 007 får vi Daniel Craig regissert av den anerkjente Cary J. Fukunaga (True Detective).

Les også Bond 24 skal hete «Spectre»! Den 24. filmen om James Bond får navnet "Spectre", og lanseres 23. oktober 2015, med bl.a. Monica Bellucci som Bond-kvinne.

James Bond (Craig) opplever i No Time to Die en kortvarig glede av et tilbaketrukket liv når hans gamle venn Felix Leiter (Jeffrey Wright, fra Westworld) fra CIA dukker opp for å be om hjelp.

Oppdraget omhandler å redde en kidnappet forsker, men dette viser seg å være langt mer utfordrende enn forventet, og fører Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

I andre ledende roller får vi et gjensyn med Léa Seydoux som Madeleine Swann, samt Ana de Armas (Bladerunner 2049), Christoph Waltz og Rami Malek som skurk.

James Bond_Corona_5 Léa-Seydoux-Spectre-Still1-1280px
<
>
Léa Seydoux, fra Spectre (Foto: MGM/Universal)

 

No Time to Die blir Daniel Craigs femte Bond-film, nå blir han altså sengeliggende med influensa i 7 måneder før vi får høre hans legendariske «Bond, James Bond».

Med Fukunaga i registolen og Craig i toppform er dette en film L&B har store forventninger til, så får vi heller ta på oss munnbindet, låse døren og smøre oss med en solid dose tålmodighet.

Hadde Craig vært litt mer påkledd ville han muligens unngått å bli forkjølet? (Foto: MGM/Universal)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top