Film

Den 24. filmen om James Bond får navnet "Spectre", og lanseres 23. oktober 2015, med bl.a. Monica Bellucci som Bond-kvinne.
Annonse
Annonse
forfatter

På en pressekonferanse i legendariske Pinewood Studios i London i dag bekreftet regissøren, Sam Mendes, at tittelen på den tjuefjerde (offisielle) filmen om Ian Flemings smokingkledde spion blir “Spectre”.

Bond_24

“SPECTRE” er godt kjent for Bond-fans helt siden “From Russia With Love”. Forkortelsen til forbryterorganisasjonen står for “Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.” Ble i sin tid ledet av Ernst Stavro Bloefeld, som med sitt varemerke hvit-katt-på-fanget var med i følgende filmer: From Russia With Love, Thunderball, You Only Live Twice, On Her Majesty’s Secret Service, Diamonds Are Forever og For Your Eyes Only.

james-bond-blofeld-slice

Legendarisk sjef for krimsyndikatet “Spectre”, Bloefeld (Donald Pleasence).

Annonse

Christoph Waltz

Får vi se Christoph Waltz som Bloefeld i “Spectre”?

Med “Skyfall” (2012) ble spion-serien nærmest rebootet, med utskifting av store deler av staben, herunder Q (Ben Whishaw), M (Ralph Fiennes) og Moneypenny (Naomie Harris), i tillegg er allerede samtlige av Flemings bøker/noveller filmatisert – dermed ligger veien videre for verdens lengstlevende serie relativt åpen.

L_a_Seydoux_Schweizer_Illustrierte_Style_Winter_2014_2

Léa Seydoux (Blå er den varmeste fargen) blir en av filmens sterke kvinner.

Annonse

Filmingen av “Spectre” vil, i tillegg til Pinewood Studios, finne sted i bl.a. London, Roma, Mexico City, Tangier, Erfoud og i de østerrikske alper. Blant skuespillerne finner vi spennende navn som Christoph Waltz (Inglourious Basterds), Monica Belluci og Léa Seydoux.

skyfall-daniel-craig-image

Daniel Craig kommer tilbake i sin fjerde Bond-film.

I det Daniel Craig overtok som James Bond (“Casino Royale”, 2005) ble valget mø med massiv kritikk fra så vel publikum som filmkritikere. En blond Bond?! Craig har så til de grader fått kritikerne til å stilne, og har så langt levert to av de beste Bond-filmene, samt serienes to mest økonomisk innbringende filmer.

Lite er kjent av plottet, det eneste konkrete som kom ut av dagens pressekonferanse var at James Bond (Daniel Craig) mottar en kryptisk melding fra fortiden, som sender ham på sporet for å avdekke en skremmende organisasjon. Mens M kjemper en politisk kamp for å opprettholde MI6, avdekker Bond lag for lag bedrageriet bak “SPECTRE”.

Annonse

Les mer om 007-filmene her!

 

http://youtu.be/kqSdd1POus0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Velkommen til Utmark: Briljant sort komedie eller banal russerevy?
I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
475 kilometers rekkevidde og "kantet" komfort med plass til opptil sju personer.
Oppdaterer dronen med 1'' kamera og 5.4K-video.
Hittil hemmeligholdt rapport avslører at Huawei hadde ubegrenset tilgang til alle samtaler i nederlandsk mobilnettverk.
Får dessuten 5G og 12,9" Liquid Retina XDR-skjerm.
Endelig kommer det en smart brikke til Apple-brukere, så man kan finne nøklene sine!
Samt 4K HDR og Dolby Vision for bedre bilde.
Touch ID, bedre lyd, 4,5K-skjerm og flere farger.
Sony FE 14mm F1.8 GM
Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.
Nå kan du snart bestille Volkswagen ID.4 med firehjulstrekk. Og kanskje oppgradert stereo?
Fitbit lanserer nå Luxe, et praktisk og stilig aktivitetsarmbånd som skal hjelpe deg med å ta godt være på helse og velvære.
Samsungs nye TV-tjeneste byr på direktesendte TV-kanaler helt gratis.