Nyhet

Ja! Det kommer en sesong 2 av The Bear

Allerede til sommeren får vi et gjensyn med den herlige gjengen i det kaotiske Chicago-kjøkkenet.

Skrevet av / 10.05.23 - 12:15
Ja! Det kommer en sesong 2 av The Bear

Fra innsiden av en sandwichsjappe i Chicago kokkelerte Disney+ frem en av fjorårets største feelgood-serier. The Bear kom som en dark horse, og tok publikum med storm.

Vi ble hensatt til den smått så lugubre sandwichsjappa The Original Beef of Chicagoland. Her drev i mange år den dyktige kokken, og «kreative» bokføreren, Michael den sagnomsuste gaterestauranten – som visstnok serverte USA beste, og mest «greasy», sandwicher.

Camry (Jeremy A. White), “The Bear, sesong 1” (Foto: Walt Disney)

I fanget på hans uforvarende bror, Camry (Jeremy A. White), havnet plutselig «arven», og familieforpliktelsen til å drive livsverket videre. Men Camry kom fra en helt annen kokkefilosofi enn sin mer rufsete bror.

Les også Høstens feelgood! Fra innsiden av en sandwichsjappe i Chicago kokkelerer Disney+ frem en av høstens største feelgood-serier.

Disney+ annonserer i dag at den kritikerroste hitserien får sin sesong 2-premiere allerede til sommeren.

The Bear, sesong 1 (1) The Bear, sesong 1 (11) The Bear, sesong 1 (10) The Bear, sesong 1 (12) The Bear, sesong 1 (6) The Bear, sesong 1 (2) The Bear, sesong 1 (3) The Bear, sesong 1 (5) The Bear, sesong 1 (4) The Bear, sesong 1 (14)
<
>
The Bear, sesong 1 (Foto: Walt Disney)

Sesong 2 følger Carmy, Sydney og Richie mens de jobber med å forvandle den smått lugubre sandwichen deres til et nytt nivå. Mens de stripper restaurantlokalet ned til grunnmuren foretar mannskapet sine egne transformative reiser, der hver og en blir tvunget til å konfrontere fortiden og finn ut hvem de vil være i fremtiden.

Selvfølgelig viser det seg at det eneste vanskeligere enn å drive en restaurant er å åpne en ny restaurant, og teamet må sjonglere det vanvittige byråkratiet med den kreative utfordringen av menyplanlegging. Den nye given gir også et nytt fokus på gjestenes tilfredshet, kundefokus og samarbeidet kollegaene imellom.

The Bear, sesong 1 (Foto: Walt Disney)

I tillegg til White, Edebiri og Moss-Bachrach får vi også se Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt og nykommeren Molly Gordon i ledende roller.

Serieskaper av The Bear er Christopher Storer.

Les også Game over! Paramount bekrefter nå at Yellowstone-serien avsluttes.

Sesong 2 får Disney+-premiere den 19. juli.

Alle de 10 episodene vil kunne strømmes fra samme dag.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Utrolig!

Ny svensk serie

Klart for Avatar-strømming!

Se trailer!

Skarpere versjon av Kill Bill

Nå på Disney+!

Scroll to Top