Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

I juli kommer Bird Box-oppfølgeren

Netflix lanserer snart oppfølger til en av sine største filmsuksesser.

Skrevet av / 19.05.23 - 08:30
I juli kommer Bird Box-oppfølgeren

For nesten fem år siden kom den smått lavbudsjettaktige thriller-grøsseren Bird Box som en dark horse på Netflix.

Med Sandra Bullock i hovedrollen, og dommedagsprofetier rundt et krevende liv i en postapokalyptisk verden, traff filmen til danske Susanne Bier åpenbart en nerve. Den ble raskt en av de mest sette filmene på Netflix noensinne.

Nå kommer “oppfølgeren”: Bird Box Barcelona.

 

Tematikken (“om du kun dekker over øynene så er du trygg for det/de ukjente…”) er den samme som i originalfilmen, men nå hensatt til Spania.

Etter at en mystisk kraft utryddet store deler verdens befolkning, må Sebastian (Mario Casas) navigere gjennom Barcelonas øde gater for å sikre sin egen overlevelse. Etter hvert som han inngår allianser med andre overlevende, og de forsøker å rømme byen, stiger det frem en uventet og enda mer skummel trussel…

Regi og manus er ved Álex og David Pastor.

I hovedrollene ser vi Maris Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schubert, Diego Cavla, Patrick Criado, Lola DueÑas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner og Leonardo Baraglia.

Bird Box Barcelona (Foto: Netflix)

Global Netflixpremiere blir den 14. juli.

Les også Bird Box Sandra Bullock gjemmer seg og flykter fra det mørkeste ukjente. Dessverre lykkes Netflix-filmen bare delvis med sitt fascinerende plott.

Den første filmen tok for seg historien til høygravide Malorie (Sandra Bullock), som ikke var videre entusiastisk over den kommende babyen. Så gikk verden plutselig, brått og brutalt til helvete. I Russland og Øst-Europa herjet en uforklarlig selvmordsbølge – som så skyllet inn over USA.

Åpenbart ble folk «hypnotisert» av «noe»/«noen», som brakte frem de verste følelsene og den største frykten hos dem; noe som gav en ubønnhørlig trang til å, umiddelbart, begå selvmord.

Så gjenstår det å se om en spansktalende film, uten et trekkplaster fra Hollywoods A-liste, kan få like vanvittig mange seere.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Slipp dragene løs!

Scroll to Top