TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Her er traileren til The Matrix: Resurrections

Kommer på kino og på HBO Max d. 22. desember.

forfatter
Publisert 09.09.21 - 16:25

Vi har ikke hørt noe fra Neo (spilt av Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) siden «The Matrix: Revolutions» fra 2003.

Men nå er etterfølgeren på vei. The Matrix: Resurrections på kino den 22. dessember, og vil også kunne streames direkte på HBO Max, som vi heldigvis får tilgang til i Skandinavia før da.

Siden starten av uka har man kunnet velge mellom den blå og den røde pillen og deretter se en teaser på filmens offisielle nettside. Men nå har den offisielle traileren endelig kommet. Den kan du se nedenfor.

Neo har tilsynelatende glemt hvem han er, men kan fortsatt kun-fi, så vidt vi kan se!

I tillegg til Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss spiller også skuespillere som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas og Christina Ricci med i filmen, som regisseres av Lana Wachowski.

youtu.be/JIThBMSABTo&t=2s

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar om “Her er traileren til The Matrix: Resurrections”

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde