Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Her er traileren til The Matrix: Resurrections

Kommer på kino og på HBO Max d. 22. desember.

Vi har ikke hørt noe fra Neo (spilt av Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) siden «The Matrix: Revolutions» fra 2003.

Men nå er etterfølgeren på vei. The Matrix: Resurrections på kino den 22. dessember, og vil også kunne streames direkte på HBO Max, som vi heldigvis får tilgang til i Skandinavia før da.

Siden starten av uka har man kunnet velge mellom den blå og den røde pillen og deretter se en teaser på filmens offisielle nettside. Men nå har den offisielle traileren endelig kommet. Den kan du se nedenfor.

Neo har tilsynelatende glemt hvem han er, men kan fortsatt kun-fi, så vidt vi kan se!

I tillegg til Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss spiller også skuespillere som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas og Christina Ricci med i filmen, som regisseres av Lana Wachowski.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
  1. Benjamin Blom

    09.09.21 at 19:53

    Hei! På nettsiden til filmen står det «Only in Cinemas». Er vi sikker på at den kommer på HBO Max samtidig?
    https://www.matrixresurrections.net/?synopsis

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.