TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Her er traileren til The Matrix: Resurrections

Kommer på kino og på HBO Max d. 22. desember.

Vi har ikke hørt noe fra Neo (spilt av Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) siden «The Matrix: Revolutions» fra 2003.

Men nå er etterfølgeren på vei. The Matrix: Resurrections på kino den 22. dessember, og vil også kunne streames direkte på HBO Max, som vi heldigvis får tilgang til i Skandinavia før da.

Siden starten av uka har man kunnet velge mellom den blå og den røde pillen og deretter se en teaser på filmens offisielle nettside. Men nå har den offisielle traileren endelig kommet. Den kan du se nedenfor.

Neo har tilsynelatende glemt hvem han er, men kan fortsatt kun-fi, så vidt vi kan se!

I tillegg til Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss spiller også skuespillere som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas og Christina Ricci med i filmen, som regisseres av Lana Wachowski.

En kommentar om “Her er traileren til The Matrix: Resurrections”

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.