Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Bloomberg: Ny versjon av Apple TV-appen nærmer seg

En nyoppusset utgave av Apple TV-appen ventes i desember, sier ryktene.

Skrevet av / 25.10.23 - 10:23
Bloomberg: Ny versjon av Apple TV-appen nærmer seg

Apple TV-appen er tjenesten som samler både Apples egen TV+ så vel som Netflix, Amazon, Disney+ og andre strømmetjenester under samme fane.

Den er ment å være et sentralt nav for all slags TV-underholdning, og nå foretar Apple en ytterligere overhaling som samler mer innhold på ett sted. Det melder Bloombergs Apple-ekspert Mark Gurman, som refererer til kilder med kunnskap om saken.

Les også Nye Apple TV er en kraftplugg Tredje generasjon Apple TV 4K er en lynrask enhet med kraftig ytelse, en sømløs brukeropplevelse og lekker bilde- og lydkvalitet. Bare plugg den inn, og ta frem popcornet!

Kjøp og leie av film fjernes fra iTunes?

Ifølge ryktene planlegger Apple å fase ut dagens kjøp og leie av video fra iTunes og flytte det helt over i TV-appen. Dette gjelder visstnok både de iTunes-baserte appene fra Apple TV-boksen, i tillegg til på iOS og iPadOS. I praksis vil derfor alt av videoinnhold, inkludert filmer du har kjøpt eller leid, ligge tilgjengelig i Apple TV-appen.

Apple har investert mye i originale filmer og serier den siste tiden, deriblant Martin Scorseses Killers of the Flower Moon som nylig hadde kinopremiere. Den ventes senere også på strømmetjenesten Apple TV+. (Foto: Apple)

Oppdatert brukergrensesnitt

Den oppdaterte appen får angivelig et nytt grafisk brukergrensesnitt, inspirert av blant andre Netflix, med et valg av ulike innholdskategorier på venstre side. Denne skal gjøre det lettere å navigere i et stadig økende og mer variert utvalg av innhold og tjenester.

Slik ser kjøp og leie av filmer ut i dagens TV-app. (Foto: Audun Hage)

 

Ventes i løpet av desember

Den nye appen ventes i løpet av desember som en del av en kommende tvOS-programvareoppdatering.

Apple TV appen er også tilgjengelig på utvalgte smart TV-er, og det er sannsynlig at også denne versjonen får en tilsvarende oppdatering på et tidspunkt.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Bloomberg: Ny versjon av Apple TV-appen nærmer seg”

  1. Lite tips, mange brukere med Samsung og Sonos produkter har mistet lyden på enkelte strømmetjenester etter oppdateringen til tvos 17 i september

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Scroll to Top