TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Henriette Steenstrups PØRNI vender tilbake!

Henriette Steenstrup returnerer til sitt hjertebarn, og glansrolle.

forfatter
Publisert 04.02.22 - 08:30

Henriette Steenstrups hjertebarn, Pørni, tok så vel nordiske seere som kritikere med storm i fjor.

Steenstrup spiller alenemoren Pernille «Pørni» Middlethon, med to krevende tenåringsdøtre, en introvert nevø, en nyfrelst homo-far (Nils Ole Oftebro) og en mentalt krevende jobb i barnevernet.

Porni sesong 2 5
Pørni, sesong 2 (Foto: Viaplay)

Pørni har kommet til en alder i livet der pupper ikke lenger angis i cup-størrelser, men måles i meter. Fem år etter skilsmissen har hun ennå ikke ligget med en mann, til sin venninnes store fortvilelse. Men både yngstedatterens lærer og en kollega, «Kommune-Bjørnar» (Gunnar Eiriksson), legger sin elsk på henne.

Nå er snart Viaplay-serien tilbake med den etterlengtede andresesongen om den fargerike familien Middelthon, og den daglige kampen for å mestre selve livet.

Porni sesong 2 2 Porni sesong 2 4 Porni sesong 2 3 Porni sesong 2 6
<
>
Pørni, sesong 2 (Foto: Viaplay)

 

I den kommende sesongen får Pørni & Co nye hverdagslige utfordringer.

Sesong 2 får premiere på Viaplay den 27. februar.

Les også Henriette Steenstrups triumf! Varmt, sjarmerende, og sterkt vanedannende, hverdagsdrama med Steenstrup i sitt ess!

Steenstrup avslører at ikke alt er rosenrødt når vi får et gjensyn med den hardt prøvede alenemoren:

Nå har vi gått svanger med sesong to i noen måneder og jeg gleder meg til å vise den frem. Også er jeg litt bekymret, så klart, for at ikke alle synes at ungen er like fin som det jeg gjør. Pørni sjonglerer fortsatt unger, foreldre og skjebner, og må ta noen oppgjør med folk i livet sitt. Det er fortsatt en lys serie, men det er noen mørke ting i Pørnis liv.

Den nye sesongen plukker opp tråden noen måneder etter sist. Sorgen over søsteren Annes bortgang er ikke over, og samtidig sliter hun med å håndtere at eksen, Bjørnar, venter barn med en annen kvinne.

Pørni sliter med å finne ut hvem hun vil være – og må balansere sine egne utfordringer mens hun prøver å stille opp for sine krevende døtre.

https://youtu.be/ypj2W61n6Gg

 

I løpet av sesongen dukker også Odd-Magnus Williamson opp; et samarbeide Steenstrup setter stor pris på:

Det er jo alltid hyggelig å jobbe med Odda som både er morsom, smart og en god skuespiller. Dessuten er han entusiastisk, og det er en gave til ethvert filmsett. Han spiller en fyr som virker for god til å være sann.

Mange kjente fjes fra første sesong returnerer, deriblant Nils Ole Oftebro, Henrik Mestad, Ulrikke Døvigen, Agnes Kittelsen, Jan Gunnar Røise, Gunnar Eiriksson, Deniz Kaya, Vivild Marie Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg og Jon Ranes.

Pørni, sesong 2 produseres av Ida Håndlykken Kvernstrøm og Bård Fjulsrud for Monster TV, mens Charlotte Blom står for regien (som hun også gjorde med tre episoder av sesong 1).

Henriette Steenstrup er serieskaper og hovedmanusforfatter, mens Tanya N. Badendyck er ansvarlig produsent for NENT Group. Alle 6 episodene slippes den 27. februar.

Les også Satans briljante Utmark! En av de særeste nordiske seriene noensinne – men også en av de beste, mest absurd morsomme og rørende.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Nå kommer Allente til Android TV Gir blant annet mulighet til å strømme direkte TV og leie eller kjøpe innhold.
Følg Lyd & Bilde