Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

HBO Max kommer til Europa og Norden

Vil erstatte HBO Nordic i løpet av 2021, med premiere på en rekke storfilmer!

Skrevet av / 04.12.20 - 10:00
HBO Max kommer til Europa og Norden

27. mai i år lanserte Warner den nye streamingtjenesten HBO Max, men kun for sine amerikanske seere. Det har lenge vært spekulert om og når tjenesten vil komme til Europa, og nå bekreftes det at tjenesten vil lanseres «i løpet av 2021». Meldingen kom fra Andy Forssell som er global sjef for HBO Max, under en konferanse.

Les også Nå begynner det: HBO Max lansert i USA I dag åpner HBO og WarnerMedias nye streamingtjeneste i USA. Kan HBO Max bli en verdig Netflix-utfordrer?

HBO Max kan friste sine med et stort underholdningsarkiv: Foruten kjente og kjære HBO-titler som Game of Thrones, får man tilgang til filmer og serier fra Warner-porteføljen, deriblant Cartoon Network, CNN, DC Comics, HBO Originals, TNT, Crunchyroll, og Sesame Workshop. Det er over 10.000 timer med innhold, og et vesentlig bredere tilbud enn HBO Nordic. Planen er at HBO Nordic vil erstattes av HBO Max i løpet av 2021.

Ikke nok med det: Warner Bros. har også kunngjort at alle filmene de slipper i 2021 vil få premiere på kino og streaming samme dag. Det skriver New York Times. Hvilket innebærer at etterlengtede titler og store produksjoner som Suicide Squad 2, Godzilla vs Kong, Dune og Matrix 4 vil streames på HBO Max samtidig som de slippes på kino.

Les også Gal Gadot flykter til HBO Mens koronapandemien herjer, og mange kinoer er under lockdown, slippes storfilm etter storfilm rett på strømmetjenestene.

 

https://youtu.be/bGy16GQHz-g

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

Klar for Netflix!

Outer Range sesong 2 nærmer seg

Her er TRON: Ares

Kevin Costner presenterer "Horizon: An American Saga"

Vannmannen kommer hjem til deg

0
Scroll to Top