Grønt lys for Bridgerton sesong 2

Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Annonse
Annonse
forfatter

At en kostymedramaserie skulle bli en av Netflix’ største suksesser var ganske så uventet.

Men som en vellykket miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey, og med en touch av Fifty Shades of Grey, ble Bridgerton en megasuksess da Netflix lanserte serien i romjulen.

 

I sentrum for intrigene står den rike familien Bridgerton, en enke med sine 7 (!) barn, hvorav snusfornuftige, og smånaive, Daphne (Phoebe Dynevor) nå er i gifteklar alder.

Annonse

Mor og familiens eldste sønn, Anthony (Jonathan Bailey) gjør alt i sin kraft for å skaffe Daphne den beste ektemannen, som kan sikre familien status, posisjon og rikdom.

Les også

En familietragedie

Samtidig forsures det bekymringsfrie rikmannslivet av en slange i Paradis. En anonym skribent, som signerer med «Lady Whistledown» har tatt i bruk datidens sosiale medier, et flyveblad, for å skrive sine ukentlige betraktninger om de overfladiske rikmannsfamiliene, deres kjærlighetsliv, problemer, sorger og mer eller mindre ondsinnet sladder.

Netflix har nå bekreftet at sesong 2 av serien kommer!

Fra selveste Lady Whistledown in persona, kan vi lese at:

Bridgerton, sesong 2 (Foto: Netflix)
Les også
Det kåte borgerskapet! Vellykket kostymedrama i en miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

Bridgerton er en perfeksjonert såpeopera á la klassiske Dynastiet, kun hensatt 180 år tidligere. Her er det de rikes lekegrind vi befinner oss i, med maktkamp, posisjoner, intriger og begjær. Apropos begjær, så har nok TV-publikumet blitt vant til litt «hardere» kost enn det Linda Evans & Co kunne fremvise på 1980-tallet.

Annonse

I Bridgerton tenderer det mer mot Farlige forbindelser og Fifty Shades of Grey, der hovedpersonene har seg som kaniner under enhver anledning, kjønn og sted. Flott koreografert skal nevnes.

 

Innspillingen av sesong 2 vil starte i UK i løpet av våren, og Netflix bekrefter at samtlige hovedrollene vil returnere, samt at nye aktører kommer inn på banen.

Et av andresesongens hovedfokus vil bli på Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) søken etter en passende brud. Sesong 1, for hans del, endte med et bittert brudd med hans elskerinne, operasangerinnen Siena Rosso (Sabrina Bartlett).

Annonse

Premieredatoen er ikke per dags dato ikke offentliggjort, og trolig heller ikke klar. Mye avhenger av hvor meget innspillingen vil trekke ekstra ut i tid som følge av smittevernhensyn. Innspillingen av sesong 1 ble avsluttet i februar 2020, rett før koronapandemien traff verden som en flodbølge.

Intrigemakeriet blant det poshe borgerskapet i London, 1813, er basert på romanserien til Julia Quinn.

Hele familien Bridgerton. «Bridgerton», sesong 1 (Foto: Netflix)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
HBO slipper nå traileren til sin nye norske dramaserie.
Se den første, heftige, traileren til den nye storfilmen.
Også nykommeren på strømmemarkedet, Paramount+, vil produsere lokalt, nordisk, innhold.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.