TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Gran Turismo blir til film

Filmen basert på det ikoniske bilspillet Gran Turismo får premiere 11. august 2023!

forfatter
Publisert 19.06.22 - 08:00

Gran Turismo er en av spillhistoriens mest populære og anerkjente bilsimulatorer. Første versjon av det populære bilspillet så dagens lys i 1997, da det ble sluppet til første generasjonen av Playstation. Siden har det gått slag i slag med nye og mer avanserte versjoner, helt opp til dagens Gran Turismo 7 på PS5, hvor du kan kjøre en rekke eksotiske sportsbiler med ekstremt lekker og naturtro grafikk.

Gran Turismo 7 logo
Gran Turismo 7 logo

Gran Turismo: The Movie

Snart blir det populære spillet film: Filmen heter kort og godt Gran Turismo (må ikke forveksles med Gran Torino) og Sony har nå kunngjort en premieredato: Filmen slippes 11. august 2023, altså om drøyt et års tid.

Les også Heftig racing i Forza Motorsport Hevdes å bli den teknisk mest avanserte racingsimulatoren noensinne.
Forza Motorsport XboxGamesShowcase2022 PressKit 10 16x9 WM 76568d3fa79d335b8293

Filmen skal regisseres av Neill Blomkamp (kjent for bl.a Elysium) og produseres av Columbia Pictures. Jason Hall har skrevet manus, som angivelig skal være basert på en sann historie: den følger en ung gamer som går fra å være dyktig bak spillkontrollen, til å sitte bak rattet på ekte racingbiler som profesjonell racing-sjåfør!

Produsentene har ikke sluppet noen trailer til filmen enda, så vi får nøye oss med noen utdrag fra spillet Gran Turismo 7!

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Svensk storfilm! Tom Wlaschiba (fra Game of Thrones) blir å se i den nye Hallström-filmen på Viaplay.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend