Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Gran Turismo blir til film

Filmen basert på det ikoniske bilspillet Gran Turismo får premiere 11. august 2023!

Skrevet av / 19.06.22 - 08:00
Gran Turismo blir til film

Gran Turismo er en av spillhistoriens mest populære og anerkjente bilsimulatorer. Første versjon av det populære bilspillet så dagens lys i 1997, da det ble sluppet til første generasjonen av Playstation. Siden har det gått slag i slag med nye og mer avanserte versjoner, helt opp til dagens Gran Turismo 7 på PS5, hvor du kan kjøre en rekke eksotiske sportsbiler med ekstremt lekker og naturtro grafikk.

Gran Turismo 7 logo
Gran Turismo 7 logo

Gran Turismo: The Movie

Snart blir det populære spillet film: Filmen heter kort og godt Gran Turismo (må ikke forveksles med Gran Torino) og Sony har nå kunngjort en premieredato: Filmen slippes 11. august 2023, altså om drøyt et års tid.

Les også Siste nytt om Forza Motorsport - se den nye traileren Hevdes å bli den teknisk mest avanserte racingsimulatoren noensinne - får dessuten oppslukende Dolby Atmos surroundlyd!

Filmen skal regisseres av Neill Blomkamp (kjent for bl.a Elysium) og produseres av Columbia Pictures. Jason Hall har skrevet manus, som angivelig skal være basert på en sann historie: den følger en ung gamer som går fra å være dyktig bak spillkontrollen, til å sitte bak rattet på ekte racingbiler som profesjonell racing-sjåfør!

Produsentene har ikke sluppet noen trailer til filmen enda, så vi får nøye oss med noen utdrag fra spillet Gran Turismo 7!
https://youtu.be/3mVECtN9B7U

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top