TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Gran Turismo blir til film

Filmen basert på det ikoniske bilspillet Gran Turismo får premiere 11. august 2023!

forfatter
Publisert 19.06.22 - 08:00

Gran Turismo er en av spillhistoriens mest populære og anerkjente bilsimulatorer. Første versjon av det populære bilspillet så dagens lys i 1997, da det ble sluppet til første generasjonen av Playstation. Siden har det gått slag i slag med nye og mer avanserte versjoner, helt opp til dagens Gran Turismo 7 på PS5, hvor du kan kjøre en rekke eksotiske sportsbiler med ekstremt lekker og naturtro grafikk.

Gran Turismo 7 logo
Gran Turismo 7 logo

Gran Turismo: The Movie

Snart blir det populære spillet film: Filmen heter kort og godt Gran Turismo (må ikke forveksles med Gran Torino) og Sony har nå kunngjort en premieredato: Filmen slippes 11. august 2023, altså om drøyt et års tid.

Les også Heftig racing i Forza Motorsport Hevdes å bli den teknisk mest avanserte racingsimulatoren noensinne.
Forza Motorsport XboxGamesShowcase2022 PressKit 10 16x9 WM 76568d3fa79d335b8293

Filmen skal regisseres av Neill Blomkamp (kjent for bl.a Elysium) og produseres av Columbia Pictures. Jason Hall har skrevet manus, som angivelig skal være basert på en sann historie: den følger en ung gamer som går fra å være dyktig bak spillkontrollen, til å sitte bak rattet på ekte racingbiler som profesjonell racing-sjåfør!

Produsentene har ikke sluppet noen trailer til filmen enda, så vi får nøye oss med noen utdrag fra spillet Gran Turismo 7!

 

Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Følg Lyd & Bilde