Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Gentlemanstyven vender tilbake – mer fra Lupin

Netflix annonserer i dag når del 2 av Lupin, sesong 1 slippes.

Skrevet av / 29.01.21 - 11:27
Gentlemanstyven vender tilbake – mer fra Lupin

Tidenes mest sette franske Netflix-serie, Lupin, fikk sin første sesong splittet i 2 deler.

Del 1 ble sluppet for tre uker siden, og har allerede blitt sett av utrolige 70 millioner Netflix-abonnenter (husstander).

 

Løselig basert på den franske fiksjons-gentlemanstyven Arsène Lupin (bokserie fra begynnelsen av 1900-tallet, skrevet av Maurice Leblanc) møter vi den driftige Assane Diop (Omar Sy) som livnærer seg helt i Lupins ånd.

Som guttunge fikk Assane bøkene om Arsène Lupin av sin far, Babakar. Faren jobbet som sjåfør hos en av Frankrikes mest velstående familier, frontet av patriarken, og den selvutnevnte filantropen, Hubert Pellegrini (Hervé Pierre).

Les også Franske fristelser! Omar Sy er fransk gentlemanstyv med finesse og kløkt, i en serie som oser av sjarm og lekenhet.

Arbeidsforholdet endte dog i en tragedie i det et unikt diamantanheng, fra selveste Marie Antoinette, forsvant fra familiens safe. Babakar ble anklaget og kort tid senere funnet død i sin celle. 25 år senere dukker det unike smykket igjen opp til overflaten. Det er tilbake i Pellegrini-familiens eie, og stilles nå ut i Louvre i påvente av salg på en eksklusiv auksjon. «Tilfeldigvis» får Assane seg jobb som renholder på Louvre…

Lupin, sesong 1 – del 1 (Foto: Netflix)

Del 1 av førstesesongen endte brått, i en skikkelig cliffhanger – nå kan Netflix avsløre at del 2 er på vei.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

De fem nye episodene er regissert av Ludovic Bernard (The Climb) og Hugo Gélin (Love at second sight), og slippes globalt på strømmegiganten «sommeren 2021».

En mer konkret dato går Netflix foreløpig ikke ut med. Uansett, vi gleder oss allerede!

Les også Korona-boost for Netflix Hjemmekontor og koronakarantene gir voldsom seervekst for strømmegiganten.
Omar Sy. Lupin, sesong 1 – del 1 (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top