Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Game of Thrones nå tilgjengelig i 4K HDR på HBO Max

*OPPDATERT* 4K-versjonene av Game of Thrones sesong 1-8 er nå tilgjengelig på HBO Max.

Skrevet av / Oppdatert: 01.08.22 - 13:40 // Først publisert: 25. jul 2022, kl. 13:00
Game of Thrones nå tilgjengelig i 4K HDR på HBO Max

Oppdatering 1. august: Lyd & Bilde har sjekket på HBO Max i dag, og kan bekrefte at alle 8 sesongene av Game of Thrones ligger tilgjengelig i 4K-kvalitet med Dolby Vision og Dolby Atmos i appen. Dermed har man mulighet til å se episodene «på nytt» frem til House of the Dragon har premiere 22. august!

Strømmetjenesten HBO Max har vært tilgjengelig siden 26. oktober i fjor, med et bredt repertoar av filmer og serier fra både HBO-universet såvel som Warner Bros. Flere serier og filmer ligger tilgjengelig i moderne 4K-format, med vesentlig bedre strømmekvalitet enn gamle HBO Nordic.

4K-utgavene av ettertraktede Game of Thrones (sesong 1-8) har derimot latt vente på seg: Disse oppgraderte versjonene har kun vært tilgjengelig på UHD Blu-ray, mens strømme-abonnentene har måttet nøye seg med vanlig, forbedret HD. Men dette blir det endelig orden på nå!

Game of Thrones S1E1 4K UHD Game of Thrones S1E1 4K
<
>
Alle episodene av GoT ligger nå tilgjengelig i 4K UHD kvalitet, Dolby Vision HDR-format og Dolby Atmos surroundlyd. (Foto: Audun Hage)

Game of Thrones i 4K og HDR

HBO og Warner Media kunngjør i en pressemelding at alle sesongene av GoT snart blir tilgjengelig i sylskarp 4K-kvalitet på HBO Max. Det skjer i forbindelse med lanseringen av den nye GotT spinoff-serien House of the Dragon, som har planlagt premiere 22. august. Vi antar at også de «nye» gamle seriene blir tilgjengelig samme dato.

De eksisterende sesongene vil da få en markant oppjustering i bildekvalitet, med blant annet 4K-oppløsning (3840 x 2160) og økt kontrastinformasjon i form av Dolby Vision HDR (High Dynamic Range) format. I tillegg blir surroundlydsporet oppgradert til Dolby Atmos 3D-lyd! Fans av GoT, strømming og hjemmeunderholdning kan da glede seg til en merkbart forbedret lyd- og bildeopplevelse. Hvem vet, kanskje er det en anledning til å «binge» i gjennom de gamle episodene på nytt?

For å få tilgang til HBO Max i 4K-oppløsning må du ha et abonnement, som for tiden koster 89 kr per måned eller 699 for ett år.

Les også NY trailer - House of the Dragon! HBO har sluppet den første offisielle traileren fra den kommende Game of Thrones prequel-serien.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top