Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Game of Thrones – den komplette boksen

Den 2. desember slippes Game of Thrones, den komplette serien, på Blu-ray.

Skrevet av / 31.07.19 - 00:01
Game of Thrones – den komplette boksen

Er du fan av Game of Thrones, men har gått lei av den dårlige strømmekvaliteten fra HBO Nordic? Nå kommer redningen!

Samle troppene den 2. desember når HBO slipper alle de åtte, storslåtte sesongene av en av de mest omtalte TV-seriene noensinne, og se Game of Thrones: The Complete Collection, en eksklusiv Blu-ray-samling i begrenset utgave. Dette er en samling du bare må eie. Den inneholder en eksklusiv Game of Thrones: Reunion Special, et gjenforeningsshow i to deler med skuespillerstaben fra den siste sesongen, inkludert Kit Harrington, Emilia Clarke, Sophie Turner og flere samt tidligere medvirkende fansfavoritter, som Sean Bean, Jason Momoa, Mark Addy og flere. Gjenforeningsshowet, som ledes av den Emmy-belønte verten Conan O’Brien, ble filmet i Belfast med publikum til stede og inneholder materiale både fra showet og bak kulissene. Det belyser en rekke emner som definitivt kommer til å glede alle fans.

Ekstra bonusinnhold omfatter helt nye slettede og utvidede scener, animerte historier og bakgrunnsfortellinger, fascinerende bak-kulissene-materiale, kommentarspor og DVD i to deler med dokumentaren Game of Thrones: The Last Watch av filmskaper Jeanie Finlay.

(Foto: HBO Nordic)

Game of Thrones: The Complete Collection er pakket i en visuelt slående skyggeboks i tre, med nydelig flerlags paneldesign av Robert Ball (kunstneren bak ”Beautiful Death”-serien) som oppsummerer Game of Thrones-historien. Hver sesong er representert med et eget lag og viser ikoniske karakterer og minnerike øyeblikk fra serien, der de alle kjemper seg frem mot jerntronen. Samlingen inneholder også en ”Hand of the King”-lås, som holder alle de ni spesiallagede, pletterte DVD-omslagene.

Game of Thrones, som er basert på den bestselgende romanserien av George R.R. Martin, har rekorden som den mestvinnende serien i fjernsynets historie. Den har fått til sammen 132 Emmy-nominasjoner og har hittil vunnet 47. Det megapopulære dramaet er også HBOs mest sette program noensinne, der den siste sesongen satte rekord med gjennomsnittlig 44 millioner seere i USA.

Rollelisten omfatter Emmy- og Golden Globe-belønte Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) og Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) og Iain Glen (Jorah Mormont).

Game of Thrones, sesong 8_20 Game of Thrones, sesong 8_19 Game of Thrones, sesong 8_18 Game of Thrones, sesong 8_17 Game of Thrones, sesong 8_16 Game of Thrones, sesong 8_15 Game of Thrones, sesong 8_21 Game of Thrones, sesong 8_14 Game of Thrones, sesong 8_13 Game of Thrones, sesong 8_10 GameOfThrones
<
>
Game of Thrones (Foto: HBO)

HBO gir også ut Game of Thrones: Sesong 8 i en flott 4K Ultra HD og Blu-ray Steelbook, og enkeltsesongen på DVD/Blu-ray. Det er foreløpig, dessverre, ikke annonsert når sesong 2-7 slippes på 4K.

Game of Thrones: The Complete Series kommer også til å være tilgjengelig på DVD/Blu-ray uten den spesielle samleboksinnpakningen. Disse settene er også spekket med ekstramateriale og blir å få fra 3. desember.

Game of Thrones: The Complete Collection og Game of Thrones: The Complete Series på Blu-ray. Bonusmateriale omfatter:

  • Game of Thrones: Reunion Special: Et gjenforeningsshow filmet live i Belfast med skuespillerne, både forhenværende og nåværende, og med Conan O’Brien som vert. Showet er tilgjengelig utelukkende på disse komplette samlingene. Gjenforeningsspesialen består av segmenter med fokus på husene Lannister, Stark og Targaryen og avslutter med at alle de viktigste skuespillerne samles på scenen for å reflektere over årene de har delt i Westeros og Essos.
  • Bonusinnhold og eksklusive videoer fra tidligere utgitte enkeltsesongbokser, med til sammen over 15 timers ekstramateriale som fans kan utforske når de er ferdige med å se serien.

The Complete Series- og Season 8-utgavene har også følgende eksklusive innhold:

  • Game of Thrones: The Last Watch: En dokumentar på DVD i to deler av filmskaper Jeanie Finlay som forteller om hvordan den siste sesongen ble laget.
  • When Winter Falls: Eksklusivt ekstramateriale på 30 minutter med serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss, sammen med de store stjernene og aktørene bak kulissene. Her forklarer de nærmere hva som inngikk i den imponerende filmingen av ”Battle of Winterfell” i sesong 8, episode 3.
  • Duty is the Death of Love: Et fengslende blikk på hvordan teamet bak Game of Thrones og dets største stjerner, inkludert Kit Harington, Peter Dinklage og Emilia Clarke, satte punktum for showet i serieavslutningen ”The Iron Throne”.
  • Kommentarspor: 10 kommentarspor med skuespillere og besetning, inkludert serieskaperne Benioff og Weiss, med den siste sesongen som tema.
  • Slettede og utvidede scener: 5 slettede eller utvidede scener fra sesong 8 som aldri før har vært vist.
  • Historier og bakgrunn: Nye animerte snutter som gir historien og bakgrunnen for viktige steder og handlingsforløp i sesong 8.
  • Episodeguider: Funksjon som gir bakgrunnsinformasjon om karakterer og steder på skjermen.

 

Game of Thrones: The Complete Collection
Blu-ray: 2  desember 2019
Spilletid: Ca. 75 timer (uten ekstramateriale)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top