Første originale spillefilm fra Netflix i 2015

Og det blir oppfølgeren til Snikende Tiger, skjult drage.
forfatter

Netflix har hatt stor suksess med å sponse produksjonen av ulike serier, deriblant House of Cards og Orange is the New Black. Snart kommer den første eksklusive spillefilmen.

Oppfølgeren til Ang Lees eventyrfilm Crouching Tiger, Hidden Dragon har premiere 28. august 2015 på Netflix og utvalgte kinoer.

Crouching Tiger, Hidden Dragon II: The Green Legend tar oss med tilbake til 1700-tallets Kina og jakten på det legendariske sverdet Grønne skjebne. Michelle Yeoh returnerer i rollen som Yu Shu-Lien, mens Donnie Yen spiller Silent Wolf. Handlingen i filmen er basert på femte bok i Crane-Iron Pentalogy, Iron Knight, Silver Vase.

Donnie Yen som Silent Wolf i Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend.
Donnie Yen som Silent Wolf i Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend.

Filmen regisseres av den kjente kung fu regissøren Yuen Wo-Ping. Harvey Weinstein og norske Morten Tyldum er blant produsentene.

Green Legend blir den første filmen som slippes direkte på Netflix og utvalgte IMAX-kinoer i USA. Samtidig har flere av de største amerikanske kinokjedene, AMC og Regal, annonsert at de ikke vil vise filmen.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Green Legend på IMDB

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.