Første originale spillefilm fra Netflix i 2015

Og det blir oppfølgeren til Snikende Tiger, skjult drage.
Annonse
Annonse
forfatter

Netflix har hatt stor suksess med å sponse produksjonen av ulike serier, deriblant House of Cards og Orange is the New Black. Snart kommer den første eksklusive spillefilmen.

Oppfølgeren til Ang Lees eventyrfilm Crouching Tiger, Hidden Dragon har premiere 28. august 2015 på Netflix og utvalgte kinoer.

Crouching Tiger, Hidden Dragon II: The Green Legend tar oss med tilbake til 1700-tallets Kina og jakten på det legendariske sverdet Grønne skjebne. Michelle Yeoh returnerer i rollen som Yu Shu-Lien, mens Donnie Yen spiller Silent Wolf. Handlingen i filmen er basert på femte bok i Crane-Iron Pentalogy, Iron Knight, Silver Vase.

Donnie Yen som Silent Wolf i Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend.
Donnie Yen som Silent Wolf i Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend.

Filmen regisseres av den kjente kung fu regissøren Yuen Wo-Ping. Harvey Weinstein og norske Morten Tyldum er blant produsentene.

Green Legend blir den første filmen som slippes direkte på Netflix og utvalgte IMAX-kinoer i USA. Samtidig har flere av de største amerikanske kinokjedene, AMC og Regal, annonsert at de ikke vil vise filmen.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Green Legend på IMDB

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.