TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Fjerde sesong av Goliath i høst

Amazon Prime Video annonserer den fjerde, og avsluttende, sesongen med Billy Bob Thornton.

forfatter
Publisert 10.08.21 - 10:00

En av Prime Videos beste serier får snart sin fjerde, og avsluttende, sesong.

Fantastiske Billy Bob Thornton har hovedrollen i serien som protaganisten Billy McBride, den kompromissløse privatetterforskeren i LA som søker å forsvare den lille mannen mot urettferdige overgrep.

Les også Psykedelisk tørke Vår livstrøtte protagonist-advokat må denne gangen stå opp mot vannbaroner i tørkerammede California. Interessant, tidvis sært, men ikke like underholdende som tidligere sesonger.

24. september slippes sesong 4 globalt på Prime Video.

Goliath (Foto: Prime Video)

Billy Bob Thornton kommer (kanskje noe overraskende…) tilbake i sin glansrolle, som Billy McBride, LAs største «gi-faen-i-alt-advokat», der han igjen må løse en «uløselig» sak i en slags Davids kamp mot Goliat.

Goliath har alltid hatt en klar politisk brodd, med den fremragende eliteadvokaten, full av menneskelige karakterbrister, som står opp for de nederst på rangstigen. Det er den lille mannens kamp mot de styrende kapitalkreftene som tenner McBride. En kamp han, etter å ha skutt gullfuglen i sesong 2, gjerne jobber gratis for.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

I fjerdesesongen har hans noget vimsete partner, Patty (Nina Arianda), takket ja til jobb i et prestisjefylt advokatfirma i San Francisco, noe som tvinger McBride tilbake til utgangspunktet i karrieren, et stort advokatkontor.

Sammen får de den umulige, og høyst dagsaktuelle, oppgaven med å sette seg opp mot den mektige, og steinrike, opioidindustrien i USA.

Med Billys kroniske smerter og en Patty som føler at hun blir utnyttet, settes deres partnerskap på prøve. I møte med farmasigigantene Stax (J.K. Simmons og Bruce Derne), i en verden der penger kan skaffe deg alt, inkludert lov og dom, må Billy og Patty risikere alt de har.

 

I tillegg til Thornton og Arianda, bekles hovedrollene av Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon Scott, Jena Malone og J.K. Simmons.

Utøvende produsenter er Lawrence Trilling, Geyer Kosinski, Jennifer Ames og Steve Turner.

Nina Arianda og Billy Bob Thornton i «Goliath» (Foto: Prime Video)

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Følg Lyd & Bilde