Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Fjerde sesong av Goliath i høst

Amazon Prime Video annonserer den fjerde, og avsluttende, sesongen med Billy Bob Thornton.

En av Prime Videos beste serier får snart sin fjerde, og avsluttende, sesong.

Fantastiske Billy Bob Thornton har hovedrollen i serien som protaganisten Billy McBride, den kompromissløse privatetterforskeren i LA som søker å forsvare den lille mannen mot urettferdige overgrep.

Psykedelisk tørke Vår livstrøtte protagonist-advokat må denne gangen stå opp mot vannbaroner i tørkerammede California. Interessant, tidvis sært, men ikke like underholdende som tidligere sesonger.

24. september slippes sesong 4 globalt på Prime Video.

Goliath (Foto: Prime Video)

Billy Bob Thornton kommer (kanskje noe overraskende…) tilbake i sin glansrolle, som Billy McBride, LAs største «gi-faen-i-alt-advokat», der han igjen må løse en «uløselig» sak i en slags Davids kamp mot Goliat.

Annonse

Goliath har alltid hatt en klar politisk brodd, med den fremragende eliteadvokaten, full av menneskelige karakterbrister, som står opp for de nederst på rangstigen. Det er den lille mannens kamp mot de styrende kapitalkreftene som tenner McBride. En kamp han, etter å ha skutt gullfuglen i sesong 2, gjerne jobber gratis for.

I fjerdesesongen har hans noget vimsete partner, Patty (Nina Arianda), takket ja til jobb i et prestisjefylt advokatfirma i San Francisco, noe som tvinger McBride tilbake til utgangspunktet i karrieren, et stort advokatkontor.

Annonse

Sammen får de den umulige, og høyst dagsaktuelle, oppgaven med å sette seg opp mot den mektige, og steinrike, opioidindustrien i USA.

Med Billys kroniske smerter og en Patty som føler at hun blir utnyttet, settes deres partnerskap på prøve. I møte med farmasigigantene Stax (J.K. Simmons og Bruce Derne), i en verden der penger kan skaffe deg alt, inkludert lov og dom, må Billy og Patty risikere alt de har.

 

I tillegg til Thornton og Arianda, bekles hovedrollene av Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon Scott, Jena Malone og J.K. Simmons.

Utøvende produsenter er Lawrence Trilling, Geyer Kosinski, Jennifer Ames og Steve Turner.

Nina Arianda og Billy Bob Thornton i «Goliath» (Foto: Prime Video)

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.