Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

Fjerde sesong av Goliath i høst

Amazon Prime Video annonserer den fjerde, og avsluttende, sesongen med Billy Bob Thornton.

Skrevet av / 10.08.21 - 10:00
Fjerde sesong av Goliath i høst

En av Prime Videos beste serier får snart sin fjerde, og avsluttende, sesong.

Fantastiske Billy Bob Thornton har hovedrollen i serien som protaganisten Billy McBride, den kompromissløse privatetterforskeren i LA som søker å forsvare den lille mannen mot urettferdige overgrep.

Les også Psykedelisk tørke Vår livstrøtte protagonist-advokat må denne gangen stå opp mot vannbaroner i tørkerammede California. Interessant, tidvis sært, men ikke like underholdende som tidligere sesonger.

24. september slippes sesong 4 globalt på Prime Video.

Goliath (Foto: Prime Video)

Billy Bob Thornton kommer (kanskje noe overraskende…) tilbake i sin glansrolle, som Billy McBride, LAs største «gi-faen-i-alt-advokat», der han igjen må løse en «uløselig» sak i en slags Davids kamp mot Goliat.

Goliath har alltid hatt en klar politisk brodd, med den fremragende eliteadvokaten, full av menneskelige karakterbrister, som står opp for de nederst på rangstigen. Det er den lille mannens kamp mot de styrende kapitalkreftene som tenner McBride. En kamp han, etter å ha skutt gullfuglen i sesong 2, gjerne jobber gratis for.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

I fjerdesesongen har hans noget vimsete partner, Patty (Nina Arianda), takket ja til jobb i et prestisjefylt advokatfirma i San Francisco, noe som tvinger McBride tilbake til utgangspunktet i karrieren, et stort advokatkontor.

Sammen får de den umulige, og høyst dagsaktuelle, oppgaven med å sette seg opp mot den mektige, og steinrike, opioidindustrien i USA.

Med Billys kroniske smerter og en Patty som føler at hun blir utnyttet, settes deres partnerskap på prøve. I møte med farmasigigantene Stax (J.K. Simmons og Bruce Derne), i en verden der penger kan skaffe deg alt, inkludert lov og dom, må Billy og Patty risikere alt de har.

 

I tillegg til Thornton og Arianda, bekles hovedrollene av Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon Scott, Jena Malone og J.K. Simmons.

Utøvende produsenter er Lawrence Trilling, Geyer Kosinski, Jennifer Ames og Steve Turner.

Nina Arianda og Billy Bob Thornton i «Goliath» (Foto: Prime Video)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ny trailer – True Detective, sesong 4

Trailer - House of the Dragon, sesong 2

Williams vanskelige tid!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård til Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbake!

Mord i Venezia: Klar for strømming!

Bedre enn Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

0
Scroll to Top